MacB
|
Uf ste se razpisale, dogaja dogaja Tak pa smo včeraj zakorakali v 36. teden, v torek ko bo 37. teden pa nas čaka prvi ctg. Gre zdaj kar hitro vse skupaj, poslušali smo predavanja o porodu, tak da bo verjetno kar epiduralna padla. Mamica se počuti okej, pozna se da je bušček večji in da težje zmore marsikaj, a vseeno hodi na pilates za nosečke...uživa v tem. Sem kar presenečen in seveda vesel, da je nosečk, ki hodijo na pilates, kar dosti. Hope, pri nas drugače nič novega, mali uživa v mama hotel naj zdrži do 20.6., pol sem pa do pdpja skoz doma pa lahko pride kadarkoli v tem času a tak praviš, da že mali probava tvoje živčke drugače si pa naju prehitela pri ctgju, mi imamo 16.6. celo nosečnost si capljala za nama, zj pa si se tak grdo uštulila najin isto še bolj razgraja se mi zdi, res je ful živahen. nata12, mi gremo v LJ, pa mislim da nobena druga tukaj gor ni za Postojno, ker kolikor se mi zdi so večinoma dolenjska, gorenjska ali LJ z okolico, tudi kakšna štajerka vmes. Vaši konci pa si ti edina, vsaj kolikor vem. Pa govorim za te najbolj aktivne. Javi v nedeljo za ctg srečka najbolj pomembno od vsega je, da si sprosščena, da probaš le uživati zdaj v tem trenutku. Vem, lahko biti pameten, težje to narediti...priznam, da sem sam presenečen nad mojo, kako zelo sproščena nosečka je, tako zelo rad jo gledam tako, da bi jo najraje za vedno mel kot nosečko, čeprav po drugi strani je toliko stresnih zadev okoli vas nosečk, da vseeno zna bit hitro "****". Iz izkušenj mojih sodelavcev in prijateljev je tak da takoj ko so se sprostili je bilo vse drugače. Mogoče je pri tebi krivo to, da si v podzavesti še vedno nesproščena (kar je sicer razumljivo glede na vse). Kot je rekla sladkosnedek, hormončki so eni taki občutljivčki, ki takoj trznejo na spremembe. Ne bi pa smel noben tega nikoli v življenju občutit, doživet. ti se kar pridno javljal, boš za vedno julijček, mogoče pa telo štrajka, da čaka na september/oktober, da boš spet julijček sladkosnedek, očitno ima vsaka res različne nosečnosti in vsak G različne izkušnje in eni dajo več eni manj. Naša je hodila celo nosečnost na 1 mesec (izjema prvo tromesečje), zdaj je prvič, da gre že po 14 dneh. Vrt je terapija ja, moja tudi rada tja zahaja, sem pa že rekel, da nasljednjič ko bo akcija za drugega, da moram preračunat, da bo tak da ne bo dela z vrtom, ker sem jaz zdaj tisti, ki sem ga fasal meni je pa vrt stres Super metka, sam da sta pridna, res dobro da sta oba tam tam sem pa iskreno pričakoval, da boš ti imela bolj pogosto preglede zaj na koncu, glede na to da sta dva, placa pa tam lih ni na pretek..uf 41/42, kako zgleda tak bušček
< Sporočilo je popravil MacB -- 10.6.2020 10:13:21 >
|