MacB
|
Metka, moja pride vsakič čisto drugačna. Ti pregledi pravi, da vsakič bolj dojema, da je to to in komaj čaka. Saj tudi jaz, samo kaj ko ne smemo biti zraven, a verjamem ji, ko razlaga, kako lepo ga je videti. Samo jo je malce jezil včeraj, ko se spet ni želel pokazati. Roke je imel pred sabo kot boksar, ko se brani. To že skozi dela je pa rekla, da spi kot ona, ma namreč en način, kako spodvije roke pri spanju, pa je vidla da mali tudi tako spi...take podrobnosti te raznežijo in upam, da bo res tako spal, ker že njo mi je lepo tako gledati kako spi, k en dojenček tako da je kar prav, da te malo razdražimo, da boš še bolj z veseljem šla (čeprav ne dvomim, da to tak ali tak greš). Veš, glede na to, da imaš dva, pričakujem, da boš kar ti otvorila. Sicer pa je glavni favorit kar hope, čeprav moja z hope ni veliko narazen. Hope, v torek je G namerila 1800g, včeraj 2020g...hmm v treh dneh 220g? V glavnem, mrge bomo imel Aja pozabil še to, metka če bi že zdaj prigrizke naročila, ne vem če bi kej ostalo za v porodnišnico sosed je svoji doma skuhal in ji nosil v bolnišnico, ker je hrana baje 1. zanič in 2. količinsko premalo. Je rekel, da sta rekla eh saj te 2-3 dni boš že potrpela s tako hrano, pa ni šlo.
< Sporočilo je popravil MacB -- 9.5.2020 7:12:05 >
|