MacB -> RE: Julcki2020 (27.4.2020 9:41:40)
|
Oblekce bova pripravila in bom jaz prinesel v porodnišnico. Madona, nekaj veselja pa nam pustite no [sm=smiley36.gif] Kar se tiče imena, tudi naju sprašujejo če že veva in katero bo...ja veva, ga tudi že kličeva po njemu, ko se pogovarjava z njim. Ampak poveva pa ne, vse ob svojem času. Bozicka, moja ima že nekaj časa probleme s tem, a se ne ubada kaj ekstra. Pač kakšen dan ni, kakšen dan bo pa žurka. Malo več vode spit, pa presno hrano jest. Mirovanje poleni prebavo, zato je tudi gibanje pomembno. Na eni strani piše takole, moja še ni probala tega: K boljši prebavi vam pomaga tudi naslednja vaja. Sedite po turško, z levo roko objemite desno koleno, z desno roko pa se za hrbtom oprite na tla. Počasi in nežno se zasučite v desno in pazite, da pri tem ostajate čim bolj zravnani. Desna roka vam služi kot vzvod za obrat. Ko dosežete skrajno mejo obrata, nekaj časa vztrajajte v tem položaju in ne pozabite na mirno dihanje. Po nekaj trenutkih se počasi vrnite v izhodiščni položaj – na sredino. Zamenjajte roki in ponovite obrat še v drugo smer. Ta vaja zelo blagodejno spodbuja prebavo.
|
|
|
|