Metka234 -> RE: Julcki2020 (17.4.2020 12:58:07)
|
Bozicka magnezij (katerikoli, najboljsi je v obliki citrata, se najbolj absorbira) preprecuje krce - lahko tiste ko ti misico zategne v nogi, lahko pa tudi krce kjerkoli drugje. Poleg se 100 drugih pozitivnih ucinkov, ker sodeluje pri mmogih procesih v telesu. V obliki citrata je npr. magnesol ali magnezij krka 300 (jaz pijem tega, pa se prebavo mi je super uravnal), obstaja pa se ful drugih proizvajalcev... Tako da ce nimas tezav ni nujno, skodi pa ne tudi ce ga zacnes pit. Lahko ga zacnes kadarkoli, visek se itak izloci z urinom. Nekateri pravijo da na koncu nosecnosti npr 3 tedne pred pdp naj ga nebi pil, da nebi prikril popadkov, ampak jaz dvomim da bi katerikoli magnezij prikril prave popadke. Buscopan/sapsmex je pa spazmolitik in tudi preprečuje spazme gladkega mišičja, med drugim tudi maternice. Meni je dala spasmex po potrebi, itak to dajo kar tako vsaki drugi ze pomojem. Tako da nic bat, tudi ce kaksnega vzames hope ne bo nic narobe. Je pa res da ko te nekaj grabi bi vzel vse da bi le pomagalo in bilo ok. Pa morda ni nujno potrebno 😊 Glede pocitka pa ja, si moras kar ozavestit da si pac nosec in da stalno priklanjanje/dvigovanje, stegovanje itd. niso najboljsi, sploh ce kaj cutis. Lepo pocasi, pa bo 💪
|
|
|
|