|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
2.10.2005 10:02:56   
Jenny*
lenika, če je bilo samo malo rdečerjavega izcedka in ga potem ni bilo več, mislim, da je to od spolnega odnosa. Najbrž te je malo ranil. Jaz sem imela enkrat po sp. odnosu roza izcedek, ki tudi ni trajal.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.10.2005 10:04:48   
lenika
Ja Jenny, pikica je bila zelo majhna, ampak spolni odnos sva pa imela že včeraj popoldne, a je to lahko še od včeraj?

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.10.2005 10:13:23   
Jenny*
Mislim, da je možno, ker je bilo tudi pri nama naslednji dan.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.10.2005 9:17:06   
puncica
Dobro jutro majčice, kako ste kej zaštartale v nov tedn, jaz sem danes 9 tednov noseča slabosti so zelo milejše, tako da proti temu kar je bilo je zdaj milina. Je pa naša tamala danes ponoči tako sračko peljala da je po moje 2 uri spala. Sploh ne veva kaj ji je, pa kar joče in se dere, pa vrešči, skratka cela štala, danes sem tu ko zombi, ati pa je ostal doma, ker je cel dan dežural pri njej, mami je pač drugo kolo in atija najbolj obrajta pa še mami je noseča in rabi počitek, ati pa je norel po sobi. Uboga moja punčka danes gre k zdravniku upam da je vse ok. Ji pa na videz nič ni, samo joče ko zmešana, pa vsako uro se je zbujala.

In kako kaj ve? Trebuščki?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.10.2005 9:22:12   
MarijaPo
Ohoj Puncica,

groza tole s sracko. :( Valda ji bodo pri zdravniku znali pomagat.
Pa priden ati, da je za vse poskrbel, da si ti lahko "spala" (gotovo nisi mogla spat, ce se je drla).

Meni je precej slabo. Sem v 6. tednu.
Pa nic ne morem jesti, ker mi cisto vsa hrana smrdi in ker sem prelahka, bo kmalu cel problem iz tega.

Kaj pa ostale? Kako ste kaj?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.10.2005 9:39:47   
majamo
Ja hojla punce kako ste kaj?

Mi smo tudi v 9 tednu. En teden še do pregleda, pa da vidimo če je vse tam ko mora biti, pa če vse dela tako kot mora. Z mano je zaenkrat vse ok, malo špika tam doli, samo je baje to normalno. Slabosti še danes ni, joški pa so enkrat večji user posted image user posted image user posted image

Trebuščki??? Meni se že 14 dni pozna in je vedno večji user posted image . Ga fejst božamo

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.10.2005 10:12:09   
puncica
Evo pa vemo razlog našega drenja ponoči, mala puncica ima vnetega ušeskauser posted image tako da bo od torka do petka mami doma s princesko, danes pa dežura ati. Sicer pa se men trebušček tud mal vidi sam hlače pa lahko vse zapremuser posted image

(odgovor članu majamo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.10.2005 10:35:48   
MarijaPo
A ni tako, da se do petega meseca ne vidi trebuh?
Meni se je tudi povecal, pa se mi zdi da zato, ker sem cela napihnjena.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.10.2005 10:47:11   
Tina15
Lenika, jst mislim da ni panike. Če ni več krvi, je verjetno lahko še od vgnezditve mal, pa če sta seksala, je to lahko še sperma. Za boljši občutek pa mogoče pokliči svojo ginekologinjo, da te pomiri. Jaz imam po tem ko seksava, vedno več izcedka kot drugače, pa včasih tud kak rjavkast odtenek. Menda je važno, da ni sveža kri, pa da se ne ponavlja.
Lp,

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.10.2005 10:51:16   
Tina15
Trebuh se ti lahko vidi že prej. Men se je pri prvi nosečosti že 2. mesec in mislim, da zdej ne bo dost drugače. Sem  6. tednu in hlače že kar težko zapnem.
Včer mi je blo tud cel dan slabo, tko da sem komi prenašala našo lumpo, ki seveda ne razume, da mami ne more tko skakat okol kot prej. :)
Pozdravček vsem majčicam še od naju. Do prvega pregleda me loči še 16 dni. Komi čakam, da vidim pikico.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.10.2005 11:09:07   
MarijaPo
Tina15, jaz imam tudi 19.10. pregled. Kam pa hodis? Mogoce se srecava. :)

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.10.2005 13:54:22   
puncica
ja tudi jaz sem tako misla da se ti prej ne more trebuh videt, mogoče je res to od napihnjenosti ampak jaz sem noseča drugič in se mi po moje zato tako hitro pozna, sicer pa še nimam takega nosečniškega trebuha, se mi zdi da je bol napihnjen trebuh, kot nosečniški. Vsaj kokr se spomnem 

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.10.2005 13:56:48   
sania
Ojla,

jaz sem tudi že v 9 tednu in še 4 dni mi manjka do prvega pregleda. Velikost trebuščka pa je čez dan zelo različna. Zjutraj ga skoraj ni, čez dan se veča, zvečer pa rata iz trebuščka že pravi vampuser posted image user posted image user posted image . Po kilogramih pa ostajam trenutno še na istemuser posted image .

Puncica upam, da se boste kmalu pocajtali.

Gledeuser posted image  pa vam povem, da z mojim user posted image  kar stradava (vsaj jaz, mojega že zrihtamo na drugačne načine), ker me je ful strah in pri tem sploh ne morem uživati, pa še pri 1. nosečnosti sem fasala take glivice, da sem bla prov boga. Sej bomo pa kasneje vse nadoknadl user posted image .

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.10.2005 14:51:22   
lenika
Pozdravljene. Jaz od tistega izcedka včeraj nisem imela več nobenih izcedkov, tako, da je verjetno to bilo od spolnega odnosa. Danes sem se naročila na NS in sem naročena 27. 10., 24. 10., pa imam drugi pregled. Komaj čakam. Sem rekla, da bom do takrat še počakala preden bom povedala v službi in vsem ostalim. Je pa včasih kar težko biti tiho, ko si kar želim o tem govorit. Sicer pa vedo že starši in 3 prijateljice, tako, da se imam s kom tudi o tem pogovarjat. Upam, da mi bo ta mesec čim hitreje minil.

(odgovor članu sania)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.10.2005 18:24:45   
Lara28
Lep pozrav vsem! Še ena nova majčica. PDP mam po mojem izračunu 31.5!  Že nekaj časa prebiram vaš forum. Zdaj ko sem tudi jaz user posted image  pa sem
se pridružila.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.10.2005 18:28:32   
lenika
Lara dobrodošla. No sedaj se nas je pa že nekaj majčic nabralo, a ne?

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.10.2005 18:33:46   
Lara28
Ja pa res. Sem prej gledala one sezname, pa nas je . Sicer pa mogoče še sploh ne vejo vse daso.   Tudi mene je vse skupaj kar prehitelo. Si že nekaj časa želimo, ampak smo malo čakali zaradi službe in vsega. No poleti pa smo rekli, pa dajmo probat in je že drugi mesec ratalo. Si res nisem mislila. Sem bila prav šokirana. Amopak se pa FUUUUUL veselimo in komaj čakam da bomo lahko vsem povedali. V Čet mam pregled, pa bom malo več takrat izvedela.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.10.2005 18:39:57   
sonca
Zdravo!

Ravnokar sem prišla domov. Sem bila danes pri G, luščenja več ni videt, plodek je zrastel, srčni utrip se je lepo videl, ampak je rekel da dve stvari nista vredu, gestacijski obroček in pa črno okoli ploda je bolj ploščato moralo pa bi biti bolj okroglo. Upam da bo naslednji teden ko imam spet pregled vse vredu in da bo bolj okroglo.

Lenika: to je verjetno zaradi tega ker si imela spolni odnos. Med nosečnostjo rado kaka žilica poči, ampak ne se bat to je vse vredu, nekatere ženske prav krvavijo po spolnem odnosu pa to ne škoduje plodu. Zaradi tega sem verjetno jaz imela malo krvi, zato sem se odločla da zdaj pač nič ne bo z user posted image user posted image , ker se potem brezveze obremenjujem s tem kaj pa če je kaj drugega.

Je mogoče imela katera isto težavo z gestacijskim obočkom in z drugim?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.10.2005 18:54:57   
lenika
Ne Sonca ne poznam omenjenih težav, ampak jaz sem imela do sedaj samo en UZ, tako, da ne vem kako bo na drugem. Kdaj pa so tebi to ugotovili? A že na prvem UZ?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.10.2005 19:05:07   
sonca
Ne, to je bil že moj 4 UZ, naslednji teden imam 5. Vsaki teden moram iti tja in verjetno bom hodila tako dolgo dokler ne bo za njega vse vredu, kar se mi zdi super, saj še komaj en teden vzdržim doma, kaj šele če bi mogla čakat kaki mesec. 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.10.2005 19:15:25   
lenika
A res toliko UZ si že imela. Jaz tudi kar ne morem dočakat, da se mesec obrne. Pa si imela kakšne posebne težave že na začetku ali so pri tvojem G vedno pregledi tako pogosto?

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.10.2005 19:58:04   
sonca
Vedno je hotel potrditi nosečnost (da je vse ok), pa me je rajši naročil še naslednji teden in še naslednji,.. ( pred 4 meseci sem imela ss, mogoče zaradi tega bolj kontrolira) No za mene je to super in upam da se bo vse dobro izteklo. Bušek pa se mi že vidi, ampak je to verjetno zaradi napihjenosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.10.2005 13:52:38   
Anonimen
ojla.
še js na hit mal napišem. vidm da se nas je že kr nabralo :) js sem dons točno 10 tednov noseča in sem taka ko bi me en povozu s traktorjem. slabo, pa v bistvu mi skos ostaja v ustih grozn okus od tistega kar sem nazadne pojedla, pa švoh sem. sem še doma na bolniški, in učer sem imela tut tamalo doma in cel dan sva ble same. čist me je izmozgal tko da je šla dons kr lepo k babi v varstvo.

js se morm pa poleg vsega tega naučit še matematke za izpit pa ne vem kako bo to zgledal. rabm enga k mi bo pomagov. :(

(odgovor članu sonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
4.10.2005 14:13:28   
Tina15
Pri dr. Štrumbelj v ZD Vič. Ob 8ih zjutri.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.10.2005 14:17:39   
lenika
Kako ste kaj majčice danes? Jaz se danes kar v redu počutim. Nič mi ni slabo in sem polna energije. Upam, da bo tako še naprej.

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?