Lunica2 -> RE: MARČEVKE 2020 (21.8.2019 15:35:25)
|
Hej hej nosecke, pozdravljene nove, ostalim pa cestitke za preglede oz NS, supeer❤️Jaz sem z morja, sem posoncila busija in se spocila. Slabosti so v vecji meri izpuhtele, bolece prsi tudi, zdaj pa veselo cakam se NS naslednji teden😊 joj kolk imate ene blizu pdp, boste na koncu skupaj v porodnisnicah🙈😉 ze kaj razmisljate kje boste rodile? Anonimna... Jst ti svetujem, da pocakas na izostanek M oziroma naredis test sele po 35-40 dneh glede na to da imas dolge cikle. Je bolj relevantno delat teste kasneje zaradi hormona, da se ne stresiras prevec. Je pa tako, da sem imela jaz v 1.nosecnosti povisano T (37.1) 1 teden pred pricakovano M in sm sla guglat in mi je vrglo ven nosecnost. Sem bla kr malo sokirana in sem sla delat test in je bil poz. Tokrat pa nic povisane T, sem imela pa vgnezditveno krvavitev. Itak sem mislila da je M, ampak je bilo vsega skupaj v 1 dnevu za mali vlozek in po 4 dneh se mi je zdelo ze cudno, kaj se dogaja. Sem naredila test na dan pricakovane M in je bil poz. Tako da pocakaj, da vidis koloko bo sploh te krvavitve.. Pa potem cez nekaj dni naredi se 1 test. Drzim pesti, da zagledas +❤️
|
|
|
|