Anonimen -> RE: MARČEVKE 2020 (19.8.2019 12:25:44)
|
Pikapokaa danes sem zjutraj naredila se en test first sign duo z urinom zjutraj, sicer ni bil prvi ampak je bil po barvi viden da se ni nic kaj razredcen z vodo in spet samo ena črtica. 😣 Ponoči sem imela bolečine v trebuhu da sem težko zaspala, zjutraj se zbudim spet bolečine v spodnjem delu trebuha in v ledvenem delu hrbta. Danes je 28 dan, to traja ze 3 ali 4 dni m pa ni. Morda sem se prehitra? Kdaj je vam pokazal test? Niti ne vem kdaj sem imela ovulacijo, boleče prsi pa sem začutila 18. Dan. Res ne vem kaj naj, zdaj pa komaj čutim še bolečine, malo ampak ni tako intenzivno. To me izčrpava ker ne morem nič delati, ker imam skos nek neprijeten občutek v trebuhu 😥😣 včeraj mi je pa še moj dragi rekel, da sem noseča in sem se razjezila da nisem😂😂😂 čeprav vseeno upam da ima prav 😁🤓 up da naj se ze prikaže m ce je to znak, da prihaja, ali pa da čimprej zagledam plus. Aja pa zdajle sem spet imela tt 37,1.nimam pojma kaj bi bil vzrok in ponoci sem sla 4x lulat. Je možno da so prisotni znaki, test pa se vedno negativen?
|
|
|
|