|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako dobiti fanta?
3.10.2005 20:39:09   
Anonimen
Torej je poanta samo v tem, da postanem bolj samozavestna, če že ne morem zgubiti kil?

Mi priporočate kako literaturo, ki bi mi pomagala do boljše samozavesti?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.10.2005 20:51:01   
Anonimen
Točno to... delat je treba na samozavesti.
Pa da ne boš mislila, da so pa vsi ostali uiber samozavestni... Na-a.
Jaz mam že celo življenje probleme s tole user posted image samozavestjo....
Mi lahk pišeš privat pa ti dam še kaka nasvetek...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.10.2005 9:08:07   
niki5
Jaz pa še vedno menim, da je pomemben odnos, ki ga imaš do sebe, kakšno energijo izžarevaš. Pa sej ljudje imamo različne okuse, a ni tako?
Če boš sama s seboj zadovoljna, bo svet okoli tebe drugačen. Drugo je pa to kaj narediti, da do tega prideš? To pa sama veš kaj bi ti pomagalo, ampak samo na zunanjosti narediti ni dovolj. Predvsem je treba v glavi pošlihtati stvari.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.10.2005 9:12:15   
niki5
Jaz se spomnim, da sem pred desetletjem brala knige kot so Moč je v tebi od Louise L. Hay, kaj je zdaj aktualno ne vem, vem pa da mi je takrat ob branju vzpodbudilo kup stvari na katere nisem nikoli pomislila. Predvsem se je potrebno rešiti negativnih miselnih vzorcev o sebi, samo to so stvari ki ne pridejo čez noč, ampaj je življensko delo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.10.2005 9:15:49   
Anonimen

Ta knjiga je se vedno aktualna.. samo malo je premehka.. Boljs je vzeti kaj trsega..

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.10.2005 9:18:23   
niki5
Susan Jeffers - Čar samozavesti, Josef Kirschner - Umetnost srečnega življenja, Umetnost egoizma, Anthony Robbins - Sporočilo prijatelja ..

Jaz zase vem, da določenih knjig v določenem obdobju nisem mogla prebavit, enkrat kasneje pa sem jo brez težav prebrala. Vzemi kakšno v roke pa boš videla če ti kakšna leži.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.10.2005 9:20:17   
niki5
Najbolj, da ti Tjazy svetuje, jaz priznam da že zelo dolgo nisem brala to vrstno literaturo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.10.2005 9:50:14   
Anonimen
Ali pa pridi hujšat v katero od naših skupin na tem forumu. Hujšamo po ločevalni dieti (kjer ni treba nič tečtuser posted image  in nič brat). In smo si vse zdaj veliko bolj všeč. Res zelo dobro vpliva na samozavest.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
4.10.2005 10:12:37   
baguSka
Kot so ti že drugi napisal, dost časa maš še  za fanta.. medtem pa deli na svoji samozavesti in neki nared zase. Uživi življenje. Izkoristi ga. Tako boš bolj srečna, bolj zadovoljna sama s sabo ipd. Razvajaj se, kljub tvojim kilam, ki tukaj sploh niso bistvenga pomena. Tjazy je le en eden od miljontih ljudi in nekoč ti bo pa res nekdo prekrižal pot, ki mu kondicija ipd sploh ne bojo pomembni. Zato pa smo si ljudje različni a ne!? Kam pa bi prišli, če bi bli vsi isti in delani samo za en okus.

Ti bom povedala zgodbico od ene moje prjatlce. Totalen primer nesamozavestne ženske. Punca je suha, postavna, vse obline na svojem mestu in take kot je treba, blond dolge lase, rahlo skravžlane, živo modre oči, skratka lušna punca da dol padeš.. ampak kaj ko je tako nesamozavestna, da ne upa prestopit praga svojega doma da ni nališpana do amena. Mejkap, mini krilo, pete, oprijeta majčka z odprtim dekoltejem. Ker kaj se zgodi, če tega nima??? Jokat se je začela da jo peljem domov, ker ni bila namazana..prosila me je. Ni upala pogledat nobenega fanta. Bolj kot sem ji govorila, da jo bojo normalni fantje pogledali tako kot je in ne v tistih cotah, bolj je ona silila domov in se skrivala v kot bara. Ok. Peljala sem jo domov, se je punca 'prpravla' kot sem opisala prej in ona je bla končno redi to go. Akcija. Še kozarček alkohola za pogum in potem so bli vsi fantje njeni. A pazi!! Le ze eno noč al pa še tok ne. In potem me je vedno spraševala kako, zakaj??? Pa lepo sem ji večkrat razložila zakaj, pa še danes ne razume. Upam da ji bo nekoč uspelo.
In sedaj še drugi primer: jaz. Sama pa sem tipičen primer kako sem iz nesamozavstne pubertetnice postala samozavestno dekle.user posted image No tkole je: že pri mojih rosnih desetih letih sem postala prava pubertetnica v pravem pomenu besede (prva menstruacija, mozolji da dol padeš). To mi je totalno uničlo odraščanje, saj sem bla vedno grd raček, ki ga nobeden ni maral. Niti od punc, kaj šele od fantov. Bila sem iz dneva v dan žalostna, v meni ni blo nobenga veselja, nisem bla srečna. Niti en sam dan. Moja koža je dobesedno cvetela in to je odbijalo vse okol mene. No vsaj takrat sem bla v to prepričana. Danes pa vem, da bi lahko marskej spremenila, če se nebi tako skrivala. Uglavnem prišel je en dan, ko sem spoznala, da sploh nisem tako out, ko me je 1x sošolec (takrat je bil eden glavni v razredu ;)) povabu v kino. He he. Nič nisva imela le v kino sva šla skupaj in poleg tega še ostali poparčkani sošolci, da so me lahko vsi vidli zraven. :)) To je bil takrat balzam za mojo dušo. (btw: ta fant je dons filmski igralec in sin še bolj znanega film.igralca ;)). Začela sem se odpirat, hodit ven, zahajat sem začela v družbo, ki so jo vsi poznali in tudi fantje so me končno začeli opazovati. Na koncu sem dobila največiga frajerja s šole, s katerim sva ostala skupi pet let.
Ok men je pomagu verjetno tist sošolec, da sem premagala samo sebe in se postavla pred sebe. Poglej posledice na koži na obrazu imam še danes in ni prav nič prijetno na pogled. A vem in kristalno jasno mi je, da zaradi tega nisem grdi raček in da obstajajo ljudje, ki tega sploh ne opazjo!!! Res. Vem da nisem prava lepotica a imam druge čare katere izpostavim in jih uporabljam, kot jih ima vsak človek. Samo znat jih moraš uporabit. Poglej se, spoznaj samo sebe in ugotovi kaj tebe dela lepo in to izpostavi. Največkrat je dovolj že to, da si srečen, ker srečni ljudje so najlepši. In to je čutit.

Brez skrbi, časa je še dovolj, le nared neki zase in vse ostalo bo pršlo samo po seb. Boš vidla. ;)

ps: verjetn sm naložila 100 na uro, ampak sm čist not padla; se mi pa ne da niti napak popraulat, tko da sori

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.10.2005 23:02:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Torej je poanta samo v tem, da postanem bolj samozavestna, če že ne morem zgubiti kil?

Mi priporočate kako literaturo, ki bi mi pomagala do boljše samozavesti?

Meni je blazno pomagala knjiga Čar samozavesti od Sussan Jeffers, pa še nekaj knjig, moram doma pogledat za avtorje in naslove. Enega naslova se še spomnim, pa se avtorice ne - Kdaj se bo meni nasmehnila sreča. Ti sporočim, katere so mi vse pomagale.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
5.10.2005 13:24:48   
Anonimen
Joj, hvala za lepe besede, ko bi vsaj kaj pomagalo!!!

Bom šla v knjižnico in si vzela knjige.

Hujšala pa bi rada sama brez kakih diet.

Ali mogoče veste kje se dobijo shujševalne hlače in koliko stanjeo? Baje da se pod njimi ful spotiš in to ti potem kuri celulitis.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
5.10.2005 22:07:36   
Anonimen
Sama brez diet boš najlažje shujšala tako, da si boš hrano dejansko razdelila na 5 - 6 obrokov na dan. Fino je, da se zjutraj naješ ornk, zvečer pa bolj revno, pa sladkarije zmanjšaj na minimum (če jih imaš zelo rada in jih boš čisto črtala, ne boš zdržala, raje si jih enkrat do dvakrat na teden v malih količinah privošči), pri sadju tudi pazi, da ne boš sladkega preveč pojedla (banane ipd), zlasti zvečer ne... V bistvu se ti ni treba ničemur odpovedat, samo redilno hrano omejiš in paziš na obroke. Jaz tudi nisem pristašica predpisanih diet, ker te preveč zamorijo in ponavadi ne zdržiš.
Kar se pa tistih hlačk za kurjenje celulita tiče... Sicer ne vem, kje bi jih dobila, ampak ti ne bojo pomagale, če boš delala tako, da si jih boš samo oblekla in potem sedela. Mislim pa, da so kar učinkovite, če si namažeš kritične dele z anticelulitno kremo, daš gor te hlačke in v njih telovadiš (meni se zdi najbolj super kolesarit, tebi bo mogoče kaj drugega bolj odgovarjalo).
Za knjige pa še nisem pogledala, ker me cel dan ni bilo doma in sem šla direkt v službo zdaj zvečer. Se bom potrudila čimprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
6.10.2005 13:47:04   
brunetka
Ne vem koliko kg želiš shujšati, ampak najboljše je, če se začneš tudi gibati, saj samo z zmanjšanim vnosom hrane boš zelo težko in počasi shujšala, pa še kožo boš imela ohlapno in povešeno. Šport pa ti da tudi veliko energije in boljšega počutja.
Priporočam ti tek - nič te ne stane, razen da si nabaviš primerno obutev, pa še na svežem zraku boš. Začni počasi, kolikor zmoreš, ko boš preveč zadihana pa naredi pavzo in samo hodi, potem ap nadaljuj.

Za celulit ti pa priporočam hladno prhanje po nogah (za dobro prekrvavitev) in masažo (5 min za vsako nogo, z rokavico ali krtačo).

Počasi a vztrajno boš sigurno dosegla željen rezultat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.10.2005 13:32:19   
Anonimen
Kako naj osvojim fanta, ki mi je ful všeč. Dela v trgovini pod mano in bi ful rada da bi se kaj zapletlo med nama. Lani sva skupaj delala, pa sva se ful v redu imela, veliko sva se pogovarjala, žal pa sva delala samo nekja dni skupaj in nato se nisva več videla, in tako ni moglo nič nastat med nama. Zdaj pa ga spet vidim, po skoraj enem letu in mi srce začne biti 200 na uro, ko ga zagledam. Žal pa je ful malo v pisrni, ker ima veliko dela v trgovini. Imam pa njegovo tel.št. - sem jo dobila v pisarni v kateri delam in on ne ve za to. Mislite da bi bilo kaj narobe, če bi mu poslala sms brez da bi mu povedala kdo sem in od kod ga poznam?

Prosim za pomoč.

(odgovor članu brunetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
7.10.2005 13:43:13   
baguSka
Hja pejd u trgovino pa se pred njega postav pa začni komunicirat. Itak se te spoune, če sta skup delala. Če se mu boš oglašala po telefonu, ne da bi vedu kdo si, so men čist otročje igrce. Sori. Itak da mu moraš povedat kdo si!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.10.2005 13:45:46   
tralala
Ne ga iskat!!!! Pa bo prišel sam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.10.2005 18:25:14   
Anonimen
Kaj misliš s tem, da bo prišel sam? Upam, da bi spoznal mojo notranjo stran, kajti jaz sem tista, ki je začela to temo in se bojim, da me ne bi sprejel, pa kljub temu je ful prijazen do mene. lepo se pogovarjava, se nasmejeva. Pa bi rada da me še bolje spozna, ne pa da vidu kdo sem. Ali mislite da bi bilo zelo slabo, če bi mu pisala, ne da bi vedel kdo sem?

(odgovor članu tralala)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?