muki1
|
Draga moja, problem ni v tvojih kilogramih, ampak pri tebi sami. Res je, da se fantje bolj lepijo na manekenke, na suhice v mini kilcah, ampak ko sprejmeš sama sebe tako kot si, boš postala bolj samozavestna, zadovoljna sama s sabo in tudi drugačno energijo oddajajo ljudje, ki so pozitivno naravnani od tistih, ki so zafrustrirani, zakompleksani. Med vsemi temi fanti, ki se potikajo naokrog, so tudi taki, ki jim na prev mestu ni postava, ampak osebnost, potem pa imaš vse šanse, da si najdeš fanta. Le pozitivno glej na sebe in na svet okrog sebe. Bodi vesela, smej se, pomagaj drugim, odpri se in ljudje te bodo obletavali kot čebele cvetlice. Tudi če si močnejše postave, si lahko lepo oblečena, urejena. Jaz osebno poznam dve punci, ki sta( en še ima probleme s preveliko težo). 1. Moja prijateljica iz srednje šole, je bila v pasu kot osa, ta zadnjo in bedre pa je imela ogroooooomne. Prav hude. Ampak je zmeraj imela ta dobre tipe, saj je bila dobra učenka, spoštljiva do učiteljev, sošolcev, prijateljev. Vedno je bila dobre volje, vesela, na vseh žurih ta glavna, res, pozitivec v vseh pogledih. Danes, po 10 letih, je uspešna pravnica, shujšala je v nulo, je prava huda bejba. 2. Moja sestrična, ki obiskuje tretji letnik gimnazije. Se je že narodila bolj bušasta in do danes ji še ni uspelo shujšat. Ampak se sploh ne sekira, se oblači po modi, vedno je upicanjena, je resna in pridna učenka, ima tudi že dve leti fanta. Pa tudi sama nisem glih suhica, pa sem enega tak fletnega možeka dobila, da ga ne zamenjam za nič na svetu. Ko sem ga enkrat pred leti vprašala, zakaj si je izbral ravno mene, je rekel, da sem ga zmeraj znala zabavati, to je to, mala moja. Ne se sekirat, še boš našla dedca in pol, da ga boš imela včasih poln kufer ti pa zagotavljam in prisegam pri moji desni roki. Drži se, pa veselo glej v svet.