Melanie1 -> RE: FEBRUARKE 2020 (27.6.2019 7:52:35)
|
Dobro jutro [sm=metulj.gif] SandaS - čestitke za uspešen pregled [sm=bravo.gif] A že tako veliki ste? Super... Gre kar hitro tole... Za vse, ki se vam zdi, da sploh niste noseče... Še ena med vami [sm=smiley36.gif] Počutje odlično, polna energije. Z zizikami pa je tako, da jih čez dan niti ne zaznam. Najbolj boleče in tudi polne so zjutraj. Mogoče zaradi vročine, premalo vode, počitka, spanja... Kdo bi vedel... Čeprav sem včeraj prebirala svoje stare zapiske iz prejšnje nosečnosti. In slabosti so se mi dejansko vlekle od 8. tedna in vse tja do 16. [sm=smiley11.gif] Ufff, je bila kar dolga. Tako, da povlečem nazaj vse prej napisane besede. Vse se lahko v trenutku spremeni. Punce, danes sem dopolnila 6 tednov. [sm=bravo.gif] Saj vem, mali korak za trajajoče leto, ampak velik za našega rastočega škratka [sm=jezicek.gif] Na mojem tikrčku piše, da smo veliki 7-9 mm. [sm=smiley1.gif] Še vedno me fascinira dejstvo, kako iz takšne mikro pikice zraste ogromen človek. [sm=smiley36.gif] Mislim, kot da ne bi vedela, kako hitro rastejo. Naš skoraj šetnajstletni sine jih meri že 1,90 m. Skratka pravi dec. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|