Melanie1 -> RE: FEBRUARKE 2020 (28.6.2019 13:18:58)
|
Dober dan [sm=metulj.gif] Jaz na srečo nimam fizično težkega dela. V prejšnjih nosečnostih ni bilo problemov in sem delala čisto do konca. Upam, da bo tudi tokrat tako [sm=smiley1.gif] Se mi pa danes po malem vrti že celo dopoldne. Prav zoprn občutek, grrrr. Včeraj sem šla v lov za bazenom. Lanskega nismo prav shranili in je bil preluknjan na večih koncih. Pa sem otrokom obljubila novega. Nisem pa vedela, da so bazeni, pač v moji željeni dimenziji in tipu, razprodani. Končno sem ga našla v M Tehniki. Je rekla prodajalka, da so se bazeni letos slabo prodajali, a so jih v tem tednu razgrabili do konca. [sm=smiley36.gif]. Vglavnem konec dober, vse dobro. Včeraj smo ga sestavili, napolnili z vodo in dodali vso potrebno kemikalijaturo... in danes čofotanje na polno [sm=smiley20.gif] Kupila pa sem takšnega [img]http://shrani.si/f/1J/10e/256hSJzQ/00775772.jpg[/img] Se že nekaj let odločamo za pravi bazen, pa se zalomi že pri samem tipu. Mož bi takšnega, ki cel štrli iz zemlje. Meni je to bljek in bi rajši imela vgradnega. Je pa res, da je pri nas vedno nekdo mali in je ta varianta precej bolj nevarna [sm=zmeden.gif] In tako nam ne preostane drugega, kot da mečemo denar na te cenejše variante. Upam, da tale zdrži več sezon. Tako poceni pa spet ni bil... [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|