Melanie1 -> RE: FEBRUARKE 2020 (17.6.2019 13:43:20)
|
Pozdravljene, moje nosečke [sm=smiley1.gif] Evo, tudi jaz sem se naročila na prvi pregled. Imam ga 17. julija, ko bom dopolnila 8T 6D. Torej natanko čez mesec dni. [sm=smiley1.gif] Moram pa priti na tešče. Najprej do ginekologinje na pregled, nato pa v laboratorij. Se že veselim. [sm=smiley1.gif] Za tiste, ki menite, da je dolga do prvega pregleda, naj povem, da sem se v svoji drugi nosečnosti naročila na pregled šele v 13. tednu. Enostavno sem želela, da se otroček lepo razvije in grem potem na pregled. Tudi na misel mi ni prišlo, da bi lahko karkoli šlo narobe. Se spomnim, da me je ginekologinja skušala prepričati za nuhalno svetlino. Sem samo zamahnila z roko. [sm=smiley36.gif] Sploh ne dvomim, da mi bo čas minil en, dva, tri. Vmes pa se že veselim poročanj z vaših pregledov. [sm=smiley20.gif] Nekoč sem nekje prebrala, da je porod edini slepi zmenek, za katerega že vnaprej veš, da boš spoznala ljubezen svojega življenja. [sm=love.gif] Ostanite dobro in božajte svoje trebuščke... [sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|