Anonimen -> RE: FEBRUARKE 2020 (12.6.2019 18:55:06)
|
Ojla, punce. [sm=metulj.gif] Pri meni se še nič ne ve. V službi me je črvičilo v trebuhu, kot da se bo vsak čas ulilo. Zopet se je pokazalo nekaj sledi krvi na WC papirju. In potem se je vse umirilo. [sm=zmeden.gif] Je pa danes 27. dan. Še dobro, da nimam testa doma, ker drugače bi me že zdavnaj premamil napad lulanja. [sm=smiley36.gif] Tako pa bom raje počakala. In če moje prijateljice [sm=hudicek1.gif] tudi jutri ne bo, kupim Clear blue v petek in ga polulam v soboto zjutraj. [sm=smiley36.gif] Moji povprečni ciklusi so na 26-28 dni, ampak včasih mi prav zagodejo, kot npr. lansko leto pred morjem. Po mojem izračunu bi jo morala dobiti 4 dni pred morjem, ampak ne. Se je odločila, da se prikaže na 1. dan dopusta [sm=smiley29.gif]. Da ne rečem, da je vztrajala celih 5 dni. V normalnih okoliščinah se poslovi v pičlih 3 dneh. Grrrrrr... Zato si bom pustila še kakšen dan pribitka. [sm=smiley20.gif] Dobrodošle vse nove. Naj vam tečejo dnevi nosečnosti lepo, mirno in brez težav. [sm=pikapoka1.gif] Anonimna [sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|