vpričakovanju -> RE: December 2019 (16.5.2019 21:32:33)
|
Ojoj, uboga, si sploh ne predstavljam 😢😢 No jaz sem relativno dobro. 🙂 Konkretnejše slabosti po cel dan sem imela samo dva tedna, pa še to nisem bruhala. Sem pa že dvakrat v enem mesecu imela migreno, to pa je grozno. 😖Zadnji teden super spim 😁 se nič ne zbujam te dni. Prej sem se pa zbujala, pa hodila lulat, pa se premetavala, da o vseh čudaških sanjah ne govorim. 😁 Pred nosečnostjo sem najraje spala na trebuhu, zdaj pa mi kar nekako ne ustreza, čeprav bi še lahko izkoristla, dokler ne začnemo konkretno rast. 🙂 Pozna se mi edino utrujenost, pa občutljivost, da kar naenkrat iz nič ratam sitna.. Malo se mi menja razpoloženje 😁😁 Pa noge me včasih ful bolijo, ampak mogoče je to zaradi preveč sedenja. Upam da ste druge super oz. vsaj bolje. 😉 Še eno vprašanje imam: a katera jemlje od Novalaca folno kislino? Koliko časa jo je treba jemati.. Ker sem zasledila različna mnenja.. Eni pravijo prve tri mesece, druge so jo kar celo nosečnost, ampak to baje spet ni ok. Ginekoginjo sem pa zadnjič čisto pozabila prašat. 😐 Hvala 🙂 in držte se, mamo to! 💪😁😁
|
|
|
|