vpričakovanju -> RE: December 2019 (2.5.2019 10:46:43)
|
Pozdravljene vse :) Še ena nova med vami[sm=smiley1.gif] Tudi pri meni je to prva nosečnost. Glede na prvi dan zadnje menstruacije naj bi imela PDP 9.12.. Bomo videli naslednji teden, ko imam končno prvi pregled. [sm=bravo.gif] Samo upam, da bo z dojenčkom vse v redu, enako želim tudi vam. :) Glede počutja je pa bolj takole. Ta teden (8.) so se mi pričele slabosti, ki v glavnem potekajo čez cel dan.. Grdo rečeno, se večino časa počutim kot en kup dreka [sm=smiley13.gif] Tudi razpoloženje je bolj tako tako, dosti sem sitna in mi je prav hudo, ker sem tudi do moža taka. Še dobro, da je kolikor toliko potrpežljiv [sm=smiley27.gif]. Upam, da kmalu mine tole.. Kar se tiče pa prehrane.. Pred nosečnostjo nisem bila ravno ljubitelj sadja in zelenjave, no predvsem zelenjave :D Sedaj se potrudim, da čez dan pojem čim več tega, ampak včasih mi je še vedno težko ... Bolj me mika nezdrava hrana, recimo toasti, pica, sami ogljikovi hidrati [sm=zz_giggle.gif]. Se probam čimbolj držat nazaj... Je pa najtežje pri suhih mesninah, ker jih imam res rada.. [sm=smiley36.gif]. Saj sedaj jih ne jem, so pa velika skušnjava.. Uf, sem se kar razpisala... Samo še eno vprašanje imam za vas... Nuhalna svetlina, greste ali ne? Jaz se še nisem čisto odločila .. [sm=zmeden.gif] Vse dobro vam želim, pa lep preostanek prazničnih dni. :)
|
|
|
|