g`ande
|
Uf ok nič se nisem javila.Izkušnja pri G - poraz. Nobenega obvestila, pridemo na težko pričakovani prvi pregled mi ga. sestra na licu mesta pove, da moja G ne dela več in da je zdaj nova. Moje oči so bile približno 20_x_ večje, čeljust mi je tako dol padla kot je v volju v risankah ‘naše generacije’.Ok grem jaz lepo v ordinacijo, pregeld gor dol, navsezadnje ok. Pride čas za UZ, seveda sem imela željo, da je mož poleg (srček pa to), ga. zelo renčeča ampak ok, pride mož.UZ - uaaau glej jo pikico malo, bejbi cute, vse super. Ampak srčka pa ne in ne prižgat, da bi ga slišala (kao ne gre, ker pri 9t je toooo ful prekmalu). Punce moje men je vse dol padlo.Začela sem vidno negodovat, mož je že takoj videl, da niso vse koze na broju.Potem pa moja vprašanja, kako zdaj, pa APN kdaj, pa amnio (a bo vseen treba), bla bla.Ženska tiho, gleda v neko knjigico (mali blokec zapiskov), iskreno vmes je 6x vprašala koliko sem stara, izmikanje odgovorom.Jaz sem kipela, moj je bil na robu, da kaj reče. Ampak sva bila modro tiho, nadela sva si zaj... nasmeh in samo pejva veeeen.Prideva do sestre, me vidi, vse jo je bilo jasno in reče, zdele vam zrihtam napotnico za APN, naredil bomo prve teste, potem pa boste videla, v APN vas bodo že ok vodili. Lahko mi pa javite, če boste šla drugam vam brez težav uredim vse.Tako prijazne sestre res težko najdeš, ga. vredna vsega spoštovanja.Zgodba pri tej G je zaključena - da gre govoriti take stvari mamici, ki ima že dve rizični nosečnosti za seboj - sigurno odnese pokrovko.Zdaj imamo pregled drug teden drugje in nuhalno začetek aprila, novo G in res upam, da vsaj tokrat slišimo tisti magični zvok. Počutje drugače vrhunsko, zaspanosti ni več, trebušček se še skriva, kava mi smrdi, jem isto kot do sedaj, človek bi rekel da samo menstruacije nimam. Otroka hepi, nič ne čvekata okoli, me pa ekstremno čuvata (sin mi ne dovoli nosit nakupovalnih vrečk, vse bo on sam pa tudi če gre 3 v avto, hčerka pa boža, carta, posluša - ne vem kaj sliši :) ). Mož gnezdi!!!! Mal sem se zjokala al kaj naj temu postu rečem. :) ne mi zamerit - ampak res sem bila presenečena. Punce lepo bodite, cartajte se in razvajajo naj vas. ps - FB - je aktualna skupina? Lahka pls kak link?
|