naty1989
|
Ella Sem ti kar sem odpisala. Sem prebrala kar si napisala, ker včasih spremljam in preberem kako tvojo objavo, da vidim kako si. Sej veš ko sma se dolgo pogovarjale še v stari temi ( zanositev ) in včasih morem kaj pokomentirat,haha :). Ta G je res bil nesramen, mislim lahko ga je sram, da te je tako neresno jemal, sploh pa kaj dela tam, če je takšen, sej ja nisi šla tja zaradi svojega veselja ali užitka. Eni so res brez vesti. Jaz bi na tvojem emstu naredila tako, če boš še morala tja k njemu, da bi moj partner šel zraven in če bi bil nesramen bi mu povedal svoje. Ker včasih res ne velja, če si vedno dober do vseh. Pa si ne bi več upal takšen biti do ljudi ki potrebujejo pomoč. Grozen človek res. Mislim, da je vseeno kar dobra novica, da se vidi ta mehurček, da je to dober znak, ampak je še prehitro da bi se videl plod. Aja, mislila sem ti rečt, da se probaj ne preveč sekirati, ( sej vem, da je lažje rečt kot naredit, ampak vseeno )če se ploda še ne bo videlo in utripov. Ker je še res malo prehitro. Koliko si zdaj noseča? jaz sem bila v 5 tednu in 5 ali 6 dni in se tudi ni videlo, pa se nisem preveč obremenjevala, vedela sem da sem komaj na začetku in da bo vse ok, da naslednjič ko bom šla da se bo že videlo. Niti se ni videlo tega rumenjakovega mehurčka, oz.sploh nisem vedela da to obstaja, G mi sploh ni nič omenil, samo prazno vrečko mi je kazal, ki je bila velika kot grah. Pa sej včasih je boljše da kaj ne veš, ker potem samo razmišljaš o tem, če se bo pokazalo ali ne. In imaš spet polno glavo vsega. Nekako sem vedela da bo tako. Verjetno boš pa tako imela spet uz čez teden ali 14 dni, pa bo takrat vse vidno. No upam da bo vse ok v torek, držim pesti :).
|