Mariposa08
|
IZVIRNO SPOROČILO: anneboleyn Danes v službi nisem mogla nič naredit, ker sem non stop razmišljala o tem, ali sem, ali nisem. Začela sem se že veseliti nosečnosti, a sem po tihem vedela, da je možno, da nisem, zato sem se par minut nazaj odločila, da naredim test. Pokazal je dve črtici! Sploh ne morem dojet. Dve leti delava na tem, sem se sprijaznila, da bova ostala pri enemu, sedaj pa končno dve črtici. Vesela sem, ampak po eni strani me je strašno strah in razmišljam o negativni statistiki, ali mi bo uspelo donosit, ali bo z otrokom vse ok... Boli me trebuh in berem, da je to znamenje izvenmatrične nosečnosti... Namesto, da bi se veselila, me je strah 😣 Sicer ne spadam še na noben forum nosečnic , upam sa bo še letos . Prvo čestitke za 2 črtici :) kot drugo pa sem ti hotela samo malo vzpodbudnih besed napisati . Poznam dosti žensk , ki so zanosile pri 40 in 40+ in uspešno donosile otroka do pdp , nekatere so bile prvič noseče, nekatere so mislile, da so že v meni . Ena od teg je moja soseda , ima odraslo hčerko in je pri 45 nepričakovano zanosila in donosila zdravo punčko, ki je danes že 10 letna fletna navihanka :) verjaemm, da te je strah, pojdi so svoje G ali pa samoplačniško na pregled , če ne drugo vsaj pomirjena boš, ko boš videla svojo pikico. Sicer ti bojo pa punce tu tudi dosti v vspodbudo. Želim ti lepo nosečnost :) pa se opravičujem, da sem vdrla v ta forum , samo malo optimizma sem ti želela dati :)
|