Mami.
|
Dober vecer😊Smo imeli precej natrpano ta dva dni 😊 vceraj miklavz, cel dan zunaj, pa na drsališču. Potem je prisla se ena puncka k nam, stara kot moj sin in je bilo danes cel dan pestro. Veckrat prespi pri nas, mi je ful p vsec, da se imajo tako radi 😊 Dobrodosla macice😄 Kar se barvanja tice, jaz sem alergicna in se ne barvam ze kar nekaj let. No, zdaj sem odkrila kano oz koncno zbrala pogum in jo kupila, ko smo bili na dopustu in s tem je vse ok. Ma je res naravna. Kupljena v Tuniziji 😊 sem pa brala večkrat tudi te teme, ko itak prej ali slej kdo vprasa in je nekako vse na pol. Eni so za, drugi proti. Eni ginekologi za, drugi proti. Moje mnenje, cim bolj naravno, ce se le da😊 jaz sem takeat fasala kar hudo reakcijo, cela glava v gnojinih mehurjih. Tko, da nedolzne lih niso, ne vem pa koliko dejansko vpliva na plod. Ja, kar se knjig tice, tudi jaz sem vec ali manj vse po netu brala. Edino kasneje sem prebrala o dojenju 10p za uspesno dojenje ali kaj je. Ampak jaz ze tako nisem imela nekih problemov, vam pa priporocam. Je super knjiga. Je res en kup napotkov. Sej mislim, da bi bilo pametno jo spet prebrat, ker, priznam, da sem ze toliko vsega pozabila, da kr ne morem verjet. 😄😄 Ste ze kaj razmisljale, ceprav, vem, da je se zgodaj, ce boste vprasale za spol? Pa o imenih? Meni kar ne da mira, pocutim se kot, da sem prvic noseca in spet me daje tisti furbec, vse se vrti okoli tega, samo se o tem bi govorila. Vcasih grem ze sama sebi na zivce haha 😄Tako sem seveda pobrskala o vrazah glede spola, ceprav ne verjamem ampak je zabavno. Sej konc koncev, mi je vseeno kaj je. Edino dvojckov ne zelim, to pa priznam. Otroka namrec navijata za dvojcka.No, po kitajski karti je puncka. Pa pol je bil nek trik z dlanmi, po tem tudi puncka. Pustimo se presenetiti 😊 bi pa cim prej vedela, da zacnem nakupovat. Oz upam, da se na morfologiji pokaze, pred tem nima smisla kaj dosti nakupovat. Bo pa kar precejsen zalog, ker sem od prej vse prodala /podarila in nimam popolnoma nic doma. Vozicek pa imava ze nagledan! :))) ne bova se kupila, se vsaj par mesecev ne ampak en dan sva bila brez otrok in sva sla malo pogledat kaj sploh imajo. Vidim, da se je stil kar spremenil, cene pa tudi. Pod 500€ ne dobiš nic pametnega. Takrat se je dalo dobit ful vec, se mi zdi. No, tako sva se zagledala v enega, ga preizkusila in zdaj samo se cakamo, da bo cas za nakup 😄 Uff, spet sem se razpisala, upam, da vam ni odvec brat te moje romane. Ma jaz zelo rada pisem. In tudi berem 😊
|