Mami.
|
Ooo dobrodosla 😊 sem prav vesela, da se mi je nekdo se pridruzil, sem ze mislila, da bom sama. Sploh, ker forumi niti niso vec toliko popularnj kot vcasih. Si si ze kaj izracunala priblizen datum poroda? Jaa, jaz tudi komaj cakam na pregled. Vsak dan ene par krat zracunam koliko dni se in vcasih isti rezultat. Dnevi tečejo prepočasi zdaj😄😄Se pa nisem narocila zaradi nosečnosti ampak neplodnosti 😂 z mozem sva se trudila vec kot leto dni in vedno je bilo uno "sej bo". Pol sem pa obupala, pa sva koncno zrihtala napotnice, on je ze bil v ambulanti, dobil napotnico za spermiogram, jaz pa 18.12. Datum za svojega G, da da se meni vse potrebne napotnice in reši kar lahko on. No in namesto, da bom sla tam po te stvari, bom prisla noseca 😄itak vesela sem ful, nisem mogla bit niti tiho. Starsi ze vejo, none tudi, moje bliznje prijateljice pravtako. Edino moževi se ne vejo ampak to bova se malo pocakala 😄😄vem, da je zgodaj ampak sem prepricana v to, da bo vse ok 😊Bo pa to moj 3. Otrok. Imam dva iz prejsnjega zakona. Fantka in puncko. In ona dva morata tudi se zvedet. Bosta zvedla v pismu od bozicka 😊😊 starejsa je v 2. Razredu in zdaj zelo rada bere innme prav zanima odziv, ce soloh bo takoj postekala kaj je prebrala. Komaj cakam 😍 uff, sem se razpisala😄Kar se tice znakov pa.. Ni jih kaj dosti, razen izostanka. Ce predolgo ne jem, mi je prav slabo, tako, da moram jest normalno na 3,4ure. In custvena sem ful. Vse me spravi v jok. Ma naceloma od sreče 😊 prej je rekla tasca, je povedala svoji tasci in je rekla, da je bila tako vesela in da upa, da bo docakala rojstvo. Se zdaj mi gre na jok, ko pomislim. Sej ni bolna, razen teh problemov, ki ima vecina starostnikov. Ampak ne vem, ful mi je za jokat, no, skratka. Pa ker sploh nisem vedela, da si želi, ker so vsi moja dva sprejeli za svoja in ravnata z njima kot, da sta del druzine.. No, dovolj o meni, povej se ti kaj 😊
|