Pikica2642 -> RE: Julijke 2019 (21.12.2018 19:28:12)
|
Punce pozdravljene.Odlocila sem se da se obrnem kar na to skupino, ker potrebujem pomoc/mnenje/izkusnje.Menstrualni cikel imam na 24 dni (povprecno),traja 6 dni. Pred zadnjo menstruacijo se mi je zgodilo da sem imela nekaj ur taksen rjavo rdec izcedek,ki je izginil v 5-6urah nato nic,drugi dan pa krci za znoret in krvavitev 4 dni.teden dni po tem pa konstantna temperatura 7,1-7,4, pa obcutki slabosti na trenutke (po hrani), bolecina v krizu(kot isias), nejevolja,obcasne vrtoglavice.Sedaj bi morala ze dobiti M,pa je 2 dni ni,prsi me skelijo,pa obcasno pospika v jajcnikih (enkrat levo,enkrat desno),obcutek imam kot bom dobila M ampak je kar ni.Naredila sem First sign duo(listici),ki pa ni jasno pokazal + oz.ena crtica je bila v predelu kjer ni obmocje za rezultat (prilagam sliko).Naj povem da zanositve nisem nacrtovala ne bi pa bila nezazeljena.Prosim za vasa mnenja in izkusnje, ali bi to lahko nakazovalo na nosecnost?V naprej se zahvaljujem za vase odgovore,mnenja,izkusnje.[img]https://www.ringaraja.net/lokalni/Slike/forum/images/6240475-9968.jpg[/img]
|
|
|
|