Aleksandra91 -> RE: Julijke 2019 (18.4.2019 8:31:39)
|
IceLand - meni je maserka oz. fizioterapevtka rekla, da sem najverjetneje dvignila nekaj težkega, ali pa naredila gib, ki ga ne bi smela... Je pa danes mogoče maloo boljše. Jaz res upam, da se počasi uredi, ali pa vsaj omili tale bolečina, ker vama povem, da sem čisto obupana in brezvoljna postala... Počutim se totalno nekoristno [sm=smiley13.gif] nič ne morem delati normalno.. ne hoditi, ne sedeti, ne ležati, ne obračati se ponoči, ne delati gospodinjskih opravil, ma nič... da sem včeraj prav imela neke momente in se jokala v eno... na koncu se mi je moj smejal, da ni tak hudo, da pretiravam in naj neham... Očitno me je nekaj prijelo [sm=smiley36.gif] luna mogoče [sm=smiley36.gif] Glede otrdevanja jaz začnem opažat proti koncu službe in pa doma, da mi v roku 1 ure naenkrat začne otrdevat in mi otrdi za par sekund (max. minutko), nato pa popusti, ampak to en za drugim, zagotovo 5-8x. Magnezij jemljem 2x dnevno - zjutraj Magnesol, ko pridem domou pa vzamem Magnex tabletko... Je pa baje to normalno, ampak je neprijeten občutek... Popek imam še zaenkrat vredu, razen ko se mali postavi v čuden položaj mi ga ven rine [sm=smiley36.gif] No pa kr naj ostane notri! Meni se je tudi apetit okrepil zadnje čase, upam, da zdaj na koncu ne bom dobila še enkrat toliko gor kg [sm=smiley29.gif] Noseckamateja poročaj kako bo na 3d, jaz ga imam naslednji teden in že komaj čakam, da ga (jo?) vidim [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|