Aleksandra91 -> RE: Julijke 2019 (17.4.2019 9:22:23)
|
Noseckamateja, jaz mislim, da 130 še vseeno ni previsok pritisk, povišan se smatra, če preseže zgornji 140. Sem pa tudi jaz pred nosečnostjo imela vedno nižjega, zdaj v nosečnosti pa se giblje okoli 115-125 [sm=smiley1.gif] V ponedeljek sem imela testiranje za sladkor... moram rečt, da ni bilo tako hudo, kot sem pričakovala... za rezultate so rekli, da če bo kaj narobe, me pokličejo isti ali naslednji dan. No glede na to, da do danes klica nisem dobila, mislim in upam, da ga tudi ne bom in je verjetno vse vredu! Superr![sm=smiley36.gif] Imam pa težave z išiasom.... oh, groza. Da se mi že meša od bolečine. Sem bila včeraj na masaži in pa kinezio trakce mi je namestila, zdaj pa da vidimo kako bo... Je logično, da takoj ne bo boljše, upam pa da v roku 1-2-3 dni [sm=zmeden.gif] Kako ste pa kaj z otrdevanjem trebuha? Jaz opažam zadnje 3 dni, da mi popoldan večkrat otrdi, kar naenkrat imam občutek, kot da imam kamen namesto trebuščka... pa jemljem Magnezij, tako, da ne vem čemu bi to pripisala, občasno čutim še rahle krče spodaj... predvidevam, da je to normalen pojav v nosečnosti? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|