Aleksandra91
|
Glede teh znakov za ugotavljanje spola... hm, kaj pa vem , tole sem kopirala iz strani nosečka: 1. Spremembe na koži Veliko nosečk med nosečnostjo opazi spremembe na koži. Pravijo, da boš, če nosiš punčko, imela oljnato kožo, pri fantku pa bo tvoja koža bolj suha. - pri meni: punčka 2. Aknasta koža Mastna in oljnata koža (ki naj bi jo povzročila pričakovanje punčke) povzroči tudi akne in mozoljavost, če pa nosiš fantka, pa verjetno ne boš opazila sprememb. - pri meni: punčka 3. Nosečniški sij Nosečke, ki pričakujejo fantka imajo ta ljubek nosečniški sij. - pri meni: punčka 4. Linea Negra Če črta konča pod tvojim popkom, verjetno nosiš punčko. Če pa se črta nadaljujejo tudi nad popkom, boš dobila fantka. - je še nimam 5. Test s sodo bikarbono Vse, kar moraš storiti je zmešati svoj urin z dvema žlicama sode. Če se tekočina speni, imaš fantka. Če se ne zgodi nič, imaš punčko. - ga nisem poskusila 6. Tekstura las Če imaš med nosečnostjo tanke lase brez volumna, boš imela punčko. Če pa so tvoji lasje med nosečnostjo močni in sijoči, boš imela fantka. - ne znam definirat, so precej samosvoji :) 7. Dlačice na telesu Če bodo tvoje dlačice hitro rasle in postale debelejše, potem imaš fantka. Če pa ne opaziš nobene spremembe, pa nosiš punčko. - pri meni: punčka 8. Dodatna teža Pravijo, da če se ti vsa dodatna teža nabere na trebuščku, potem nosiš fantka, sicer pa punčko. - pri meni: fantek 9. Temperatura stopal Če boš opazila, da so tvoja stopala hladnejša kot ponavadi, potem nosiš fantka. Če ne opaziš nobene spremembe, pa nosiš punčko. - pri meni: punčka 10. Rast stopal Pravijo, da če številka tvoje noge ostane enaka, potem nosiš punčko. Pri fantkih pa naj bi se ti velikost noge lahko povečala za pol številke. - pri meni: punčka 11. Hrepenenja Če hrepeniš po sladki hrani, potem nosiš punčko. Če pa hrepeniš po slani hrani pa boš dobila fantka. - pri meni: oboje:) 12. Položaj dojenčka To staro vražo si verjetno že slišala – če tvoj trebušček izstopa nižje na telesu, potem imaš fantka. Če pa imaš trebušček višje, pa pričakuješ punčko. - pri meni: fantek 13. Očkovo pridobivanje teže Če očka ne pridobiva na teži, potem bosta imela fantka, če pa se nekoliko zredi, pa pričakujeta punčko. - pri meni: fantek 14. Glavoboli Če imaš med nosečnostjo hude glavobole, potem nosiš fantka. Če pa med nosečnostjo nimaš glavobolov, pa imaš v trebuščku punčko. - pri meni: fantek 15. Spalni položaj Če spiš na levem boku, potem je fantek, spanje na desnem boku pa pomeni, da pričakuješ punčko. - pri meni: oboje 16. Barva bradavic Če ti kolobarji okoli bradavičk potemnijo, potem nosiš fantka. Če pa se barva ne spremeni, pa pričakuješ punčko. - pri meni: fantek 17. Velikost prsi Morda boš opazila, da tvoji dojki rasteta z različno hitrostjo. Če je tvoja desna dojka večja od leve, potem nosiš fantka. Če pa je večja leva dojka, potem pa nosiš punčko. - nisem zaznaa razlike 18. Nerodnost Če si nerodnejša kot ponavadi, potem imaš fantka. Če pa pri tem ne opaziš sprememb, pa nosiš punčko. - pri meni: punčka No to sem se zdaj malo poigrala.... , pri meni je zelooo nedefinirano, tako, da se s teh znakov ne zna določit spola... na nuhalni je namignila na fanta, tudi sama imam občutek, da nosim fantka, kaj pa bo, pa upam, da se čimprej pokaže , načeloma mi je pa vseeno!
|