suzanaL
|
jojiko, sem razmisljala tudi o Nifty, ampak ko preberes, da je imela ena vse ok pri Nifty in na koncu ni bilo ok ali pa je ena imela splav po AC potem bolj zaupam AC, ker če bi ugotovili karkoli narobe bi naredila splav (če to ne bi bila opcija potem ne bi opravljala niti NS, bolj me je strah, da ugotovijo kaj narobe, kot morebitnega splava zaradi AC). Če bi mogla plačati AC ali Nifty, bi ravno tako izbrala AC, o tem sem pa razmišljala že pred prejemom izvida in tudi sedaj, ko sem se sprasevala, če bi prišla prej na vrsto, če bi sama plačala AC. Sem se celo pogovarjala z gin., da bi sla na Nifty (bolj zaradi hitrosti rezultatov) in se potem odlocala naprej, ampak se mi je zdelo, da že malo pretiravam, ker pri sebi vem, da bi vseeno sla na AC (enako kot sem nardila DHT, čeprav je bil izvid NS SUPER), sicer bi si ves čas očitala, zakaj nisem sla. Ampak to se mi zdi eno mučenje čakat termin Nifty, izvid, AC termin, izvid.. Pa tudi Pušenjak bolj zagovarja AC, saj ni dokazov kaj je bil vzrok za splav pri nosecnicah, ki so imele splav po AC (če že je ta možnost 0,05 % ) oz. ali bi tudi sicer prišlo do splava Zdej sem se malo pomirila, zrihtala datum 1.2.,itak se bo hitro obrnilo, v službi je dosti dela tako, da dnevi kar bežijo, hitro je vikend in še bolj hitro spet ponedeljek :) Ampak nekako čutim, da nam bo ta dojenček belil lase tako kot celo nosečnost do zdej, še do poroda in nato še 30 let (oz. itak tudi kasneje, ko se bo osamosvojil/odselil) tako kot jaz moji mami
< Sporočilo je popravil suzanaL -- 16.1.2019 7:06:30 >
|