Vijoli_ca -> RE: Majčice 2019 (11.9.2018 11:34:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zabica3 Zivjo punce! 31.8.2018 izvedela, da bom prvic mamicca :) prvi pregled sele 4.10. - a je se kaksna cakala tako dolgo? Glede na zadnjo menstruacijo naj bi bil PDP 30.4.2018, ampak bomo videli, kaj bo rekla ginekologinja. Bo pa tole ocitno prava mala trma in vztrajnez, ker sem zanosila kjub jemanju kontracepcijskih tablet, sva ga pa vsekakor zelo vesela :) me pa malo skrbi, ker nimam cisto nobenih nosecniskih znakov, razen malenkost vec izcedka. A ima se kaksna take izkusnje? Ne skrbi glede znakov, še prehitro se bodo pojavili 😊 Jaz sem sicer prvič test delala 24.8 in je bil +, ponovila sem ga 30.8... Se bolj konkreten + in sem takrat poklicala za termin in sem dobila 2.10. Moja G naroča nekje v 9 Oz. 10 tednu, tak da nič skrbet. Če vse laufa normalno ni potrebe po bolj zgodnjem pregledu 😉Jaz sem danes imela moj drugi pregled, sem končno 3 dni brez izcedka. Baje pikica pridno raste, utrip lepo viden, tako da grem 2.10 na tisti ta pravi pregled z vsemi nadaljnjimi navodili, knjižico in vsem. Pdp je danes postavila 2.5 ampak to se še lahko spremeni. Uživajte v prihodnjih tednih 😉
|
|
|
|