Vijoli_ca -> RE: Majčice 2019 (7.2.2019 12:36:22)
|
Obisk je bil super. Gladko bi ga prestavila na kasneje, ampak mi je ustrezalo da je mimo 😉 Moj pdp je najprej bil 2.5, zdaj je 29.4 Oz zaradi napovedanega cr se prej. Obisk pa je ponavadi v 7.mesecu. Midva sva bila oba doma, ker je prišla ob 12.30 in moj hodi domov na kosilo in smo se vsi skupaj pogovarjali. Pogledala ni nič. Je pa vprašala za materinsko šolo, če že hodim (greva marca čeprav zaradi cr ne bi bilo potrebno, ampak skodit ne more). V bistvu je bila ful navdušena da greva oba ☺️Potem je povedala kaj vse in kdaj je potrebno urediti na CSD, občini in potem na ZZZS za ta malo ko se rodi. Pa kako in kaj potekajo njeni obiski, kdaj prvič pride kaj vse naredi. Da v bistvu vse ona s sabo prinese pa naj ne nakupujeva preveč dokler ne vidiva kaj vse potrebujeva za nego. Pa o malih št oblačil smo se pogovorili, da naj raje počakava. O dojenju, da pomaga svetovati pa da je zraven če potrebuješ spodbudo in pomoč. V glavnem moja je zakon 😁 pokličem jo lahko če imam vprašanja. Kakšne dobre pol ure je bila pri nama.
|
|
|
|