Vijoli_ca -> RE: Majčice 2019 (25.10.2018 6:52:33)
|
Tudi jaz sem v ponedeljek imela nuhalno. Bila sem pri dr. Anzeljc, ki se je več kot uro trudila s pikico da bi ji izmerila svetlino. Ni kaj pravi bikec je in je ves čas delala stojo na glavo. Nobeno skakanje, kašljanje, stopnice, niti lambada 🤭 je ni odvrnilo da ona ne bi stala na glavo 😁K dr. Žebeljanu nisem šla, ker sem dobila termin ob 22?! Tak pozno pa res ni bilo opcije da grem. V glavnem videla sem rokice, lepe dolge nogice, srček, trebušček, ledvice, mehur, nosno kost. Priden srček točno v povprečju bitja. Samo nuhalno je uspela izmerit 1x ker pač punca (ni 100%) ima pač svoj karakter 😂V glavnem glede na svojo starost, se mi je z to izmerjeno nuhalno (1,38) in dvojnim hormonskim razmerje ful popravilo. Samo zaradi mojih let (37) sem imela riziko 1:172, zdaj 1:3434 višje pa mislim da skoraj ne bi mogla priti, ker je že osnova zelo slaba. Zdaj me samo malo skrbi ker je bila nuhalna izmerjena 1x in še razmišljam o osnovnem niftiju, zaradi potrditve. Pač na AC res ne bi rada šla, če ressssss ni treba. Punce kakšne so bile vaše številke? Aja pa spet so potrdili da je bolj verjetni datum 29.4 in bom skoraj 100% imela pdp v aprilu, ker pri meni vse kaže na carski rez (zaradi drugih zdravstvenih zapletov). V glavnem pregled je bil super, zdravnica zakon, CD s slikicami tudi imam. Cena pa je v Mb očitno povsod 80€. Zdaj čakam na 6.11 ko imam spet pregled pri svoji G. Kot kaže so bili tudi krvni izvidi in voda ok, ker me niso nič klicali. A slučajno katera ve če je pri carskem lahko partner tudi zraven? Vem da je operacija, samo če sem jaz budna me zanima če je on tudi lahko tam 😊
|
|
|
|