Jetkarmak00
|
Js sm sla na nifty test v 10t. (torej pred nuhalno) hehe. Pa baje da zvem tut spol ob izvidu k nej bi ta teden že pršu, tko da bom spol, če je res tko, vedla clo pred nuhalno hehe 😍😁😀Glede slabosti pa js mislm da kr zna držat tale pregovor, poznam eno k je mela punčko pa ji je blo grozn slabo. Pri meni je mela mamo nazadnke dva fanta, pa ji ni bilo v nobeni nosečnosti niti enkrat slabo.. Potem sem pa tudi že slišala od dveh kolegic, k sta mata zdej fantkey nobeni blo slabo.. Men je grozn slabo, še vedno.. Od 7t naprej. Zdaj sem 12t, pa še vedno umiram na obroke 🤣 včadoh pride vmes kakšen dan, ko je slabost manj prisotna, vsak dan je pa vsaj prisotna in velikokrat bruhat tudi do 4x na dan. Skratka, prčakujem punčko če se gre po teh "napovedih" za zanašat, točno bom pa potrdila, ko dobim nifty rezultate :) hehe Ne maram pa mesa in salam. To mi grozno smrdi. Sicer mam prehrano zelo "slabo" ker itak ne preneses velik, če vse zbruhaš. Tako da se bolj držim kakšnoh bebe keksov, sadja, čaji, prežganke, juhe, kakšen krompir, zelenjava, toast, riomare.. Bolj tako... Upam da to čim prej mine.. Sem mislila, da je bilo zdaj že bolje, ler dva dni nisem nič bruhala. Ampak se je potem spet pojavilo, talo da je bilo samo kakšno obdobje vmes... Saj se da potrpeti, samo če je to res treba za pumčke dajat skoz, bi raje v drugo fantke hhehe :-) Ciljam mogoče tudi na punčko, ker sem prebrala na internetu, da se s timingam spolnim odnosov, da malce zbirat na spol, naj bi blo spolni odnosi do dveh dni in več nazaj napoved za punčko, čom bližje ovulaciji in dan po ovulaciji pa baje fantek. Pa sva imela zadnji spolni odnos sigurno 3 dni pred ovulacijo, tko da če to igra kakšno vlogo, potrdim. 😋
|