KIARA2009
|
Hej hej aprilčice😀da se vam se jaz malo javim😊sem na bolniški,ker me je zagrabilo v križu in tega res ne privoščim nobenemu.Problem je pa v tem,da mi niso smeli nič dati,ker sem noseča😞Nobenih protibolečinskih tablet,nobene injekcije,niso me smeli poslati na slikanje,samo 2lekadola in čakati,da mine.No danes je že precej boljše,se vsak stegnem lahko pokonci😊drugače sem bila pa puklasta in s palcami hodila po stanovanju,sploh nisem mogla vedeti,če se mi trebušček že kaj vidi.Da ne govorim o tem,če sem kihnila,grozne bolečine.No samo,da gre na boljše,sem dobila spet upanje😉Sedaj sem 10t 4/7 in imam nuhalno + nifty test 24.9. pri Dr. Strah v Domžalah.PDP kot sem že prvič napisala 6.4.!Drugače sem iz Ljubljane,stara sem 33let,dolga leta sem imela v leonišču dr. Lukanoviča,sedaj sem pa zamenjala,ker on ne dela več veliko in imam sedaj v leonišču dr. Trojner Bregar. Počutim se OK,na trenutke malo slabosti in utrujenosti pa občutljive joške.Trebušček se mi pa že kar vidi🙈,mogoče ker je druga nosečnost.Mažem se tudi že proti strijam,čeprav jih v prvi nosečnosti nisem nič imela,se pa mažem kar s karitejevim maslom iz lekarne.Jemlem Novalac že od začetka.Že komaj čakam nuhalno,se mi že tako vleče,sploh ker sem na bolniški in dnevi tako počasi minevajo.Upam,da bodo rezultati OK,me je malo strah,saj je imela partnerjeva sestra DS😞Lepo vas je brati,uživajte nosečke😊
|