Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (14.3.2019 21:36:05)
|
Bodoca mamica1, tako kot si napisala, da marsikdo ne ve kaj vse mu sploh pripada pri zdravstvu. Sama tudi ogromno stvari ne vem ampak to sem se pa pozanimala kaj pripada meni in mojemu otroku. [sm=smiley1.gif]Drugače pa to vem, da morajo vrniti potne stroške, ko se voziš na razne preglede, so jih vračali ateju, ko se je vozil iz Mb v Ankaran v Valdoltro na preglede. Saj vem to je tudi malo problem, ker ene pa si nabašejo torbe in si nosijo stvari iz porodnišnice, poznam sama en primer. Ampak dobro, če lahko sestre zakaj ne bi še kakšna mamica kaj odnesla domov. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No po napisanem se ti res vidi levinja. [sm=smiley36.gif] Jaz sem ribi in se včasih prav vidi, ko se ne znam postavit zase v določenih situacijah ampak to vem že zdaj, da ko se bo šlo za mojo malo, da ne bom popuščala. [sm=smiley1.gif] Kmalu mamica, ja so sestre samo v službi in razumljivo je, da ima kdo kdaj slab dan ampak treba je razumeti da to je specifično delo in da je treba bit pozitiven in na voljo mamicam, ne pa že priti v sobo z mrkim izrazom na obrazu. Sama delam z otroki in čeprav sem imela slab dan sem imela cel čas nasmeh na obrazu in vseeno dala maksimalno od sebe. Drugače pa tudi sama upam na kakšno takšno izkušnjo, da morda odidem iz porodnišnice še s kakšnim prijateljstvom. [sm=smiley1.gif]Aja drugače pa glede Mariborske porodnišnice so precej deljena mnenje, je se pa baje v zadnjih letih precej izboljšalo, ko se je zamenjalo precej kadra in so prišli novi zdravniki. To kaj bereš forume kako je bilo včasih pa so večinoma slabe izkušnje. Ali je katera prebrala Modrost rojevanja?
|
|
|
|