Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (23.2.2019 10:12:53)
|
Ocitno imam danes dan za tezave. :-( To mene obcasno tudi tako kljune nekje v maternicnem vratu. Ampak to danes je bilo nekaj cisto drugacnega, sem se prav ustrasila ampak je sedaj na sreco ze ok! :-) Jaz nekak ne razlocim kje ma kaj, se mi zdi da zgoraj ima ritko, ki jo obcasno rada malo potisne ven, rokic in nogic pa kaj te vem, ne razlocim ravno, edino takrat, ko dobim konkretno brco, te vem, da je noga. :-D Drugace pa se meni bolj v spodnjem delu trebuha vidijo intenzivni premiki, predvidevam da so to rame. :-D Pa trebuscek vem priblizno kje je, to pa po kolcanju. Mi je pa hecno kako se premika iz ene strani na drugo, prav cutim, ko se prevali na drugo stran. :-DUpam da ni kaj hujsega s tvojim zdravjem Mamica, samo pocivaj in pij dosti cajev z limono. Zdaj je na zalost obdobje teh viroz in jih zal tudi nosecke pokasiramo. :-/Glede spanja pa res ne vem kako je. Jaz prespim celo noc (razen obiskov stranisca :-D) tako da ne vem ce pikica spi ali ne. Samo moje mnenje je, da ni to nic kaj povezano s tem kako spi v trebuscku, ker pol ko se ze rodi je spanje odvisno od vecih dejavnikov.Ce pa je tako pa super, ker se mi zdi moja mala prava zaspanka.:-DDrugace pa je to, da so v trebuscku ponavadi najbolj aktivni zvecer, povezano s tem, da je takrat najnizja raven sladkorja v krvi. To sem ravno zdaj en dan prebrala nekje. :-D
|
|
|
|