Jetkarmak00 -> RE: APRILČICE 2019 (31.1.2019 8:00:01)
|
Jabuk Sm jih vidla ja drgac, ze kar nekaj z masko hodit ko hodim na polikliniko oddajat urin. 1x je še celo en kitajc zašel tja, ne vem kaj je iskal. 😁 Poliklinika mi ni ravno problem, dam ovratnik bunde gor in grem. Tudi tam se mi ne zdijo ravmo bolani - se mi zdi da hodijo bolj na dnevne preglede - kardiolog, diabetolog itd... Kar sem zasledila... Infekcijska je oa drugo... Tam bit zdaj v tem času.. Nevem, ne bom šla tja, gripe se voha pomoje že na vhodu. Bom v Kranj poklicala, tm mislm da je manj vsega tega pa še nimajo infekcijske posebej. Kmalu mamica Ja vem kako je z pospravljeno dnevno in podobno. Pri nas se mami se ni ocitno tega navadila pa na bratca 😁 pospravlja, pospravlja.... Je potem pospravljeno 5 minut. Pride mali, obrne škatlo z igračam.. Igrače spet pod kavč. 😁 Moj pravi, da ga bo reda naucu... 😋😋 Poroda nimam za sabo, a se mi zdi malce neumno, da bi to pisali oz da sploh dovolijo to pisanje.. Hocm to, zelim to, nebi tega in ne onega.... Daj naj se pusti sestram, babcam ko vejo kako pa kaj.. Tako naj nardijo ne pa da jim bi jaz kaj govorila.. Men je to kr nekej.. Bomo že poskrbeli oni tam da se bo lepo odvijalo.. Glede prebave... Jaz imam zadbje dva dni drisko.. Nekam čudno... Pa trebuh mi še vedno vedno bolj otrdeva... Ampak očitno ni nič, če sem še doma... 😋
|
|
|
|