KIARA2009 -> RE: APRILČICE 2019 (1.1.2019 15:41:15)
|
Vse najlepse vam zelim v novem letu 2019 drage aprilcice, predvsem veliko zdravja😊najlepse darilce pa nosimo v trebuscku🤰🏼kako ste? Jaz sem prezivela novo leto mirno,na Krvavcu, z mojo hcerkico sva si delili otroski sampanjc in ob 1 zjutraj ze spali🥰spim pa zadnje case bolj malo oziroma me mala v trebuscku zbuja🤣so ze ornk premiki notri in me parkrat na noc zbudi🤷🏼♀️drugace pocasi vstopam v 27 teden, v petek imam ta test za sladkorno in upam, da bo vse ok. Sem bila pa v cetrtek na pregledu in ko sem stopila na tehtnico me je kap🤣🙈4kg gor v 4 tednih😳😳😳mi je rekel nadomestni ginekolog, da najbrz od vse te slane in tezke hrane, veliko soli in vode v telesu, tako da se moram zdaj malo scistiti😊zdaj sem ze pocasi na 9kg+😩sicer pa vem da premalo pijem tekocine, ze nasploh😥kljub temu, da sem enkrat ze rodila, sem se vseeno prijavila v sola za starse, zacetek 4.2. v stari porodnisnici, je le 8 let od tega kar sem rodila in so se stvari spremenile, saj se non stop🤷🏼♀️drugace se pa pocutim super, kri in urin tudi super. Kar nekaj stvari morava se kupit in ko sem zadnjic gledala tisto oddajo o nedonosenckih, me je kar malo stisnilo in me sedaj kar nekaj casovno preganja🙄posteljico sva rekla, da bova kar v Baby centru kupila od Lip Satler model Julija, ker ima pomicno stranico, da bo lahko ob najini postelji pa banjico pa vse stvari za nego. Potem sem rekla, da ce bom dojila si sigurno torkat kupim elektricno crpalko, prvic sem imela 2x mastitis in sigurno ne bi sla se enkrat cez to bolecino😩😩😩zadnjic sem si malo naredila seznam in ni ravno malo stvari se za kupit🤣se kar nabere hitro😊uzivajte se naprej in pisite se naprej tako pridno, vas rada berem❤️
|
|
|
|