Jetkarmak00 -> RE: APRILČICE 2019 (24.12.2018 14:17:30)
|
Kmalu mamica.. Jaz sem recimo imela nekje dva tedna nazaj kar močne krče, zgledalo mi je kot da mi bo vse skuo vn padlo.. Držala sem se za trebuh in ga gor tiščala ob hoji na wc, potem ko sem ležala so se krči stopnjevali nevem na kiliko minut ampak bili so v rednih intervalih. Kaj takega še nisem doživela zato sem rekla mojemu dej pejva se pokazat, kaj je to nekj čudno.. No potem sem šla pod vroč tuš in v kad, zadeva se je takooj umirila. Zdaj pač vem, da to niso bili popadki, ampak takrat pa nisem vedela..Potem še pred tem, se mi je nekje v 23 tednu prvuč pojavilo otrdevanje trebuha na vsakih nekaj ninut. Trd je bil kot kamen. Zraven prisotni še krči. Že takrat nisem vedela kaj to pomeni in je bilo kar hudo, potem to kar sem doživljala pred dvema tednoma (prvi opis) je bilo pa "spet" močnejše in "spet" nekaj novega.. No potem sem začela z jemanjem dabrostona + magnesola, od takrat se ni ne eno ne drugo pojavilo še nikoli. Sigurno je šlo pa v prvem in drugem primeru za neke lažne popadke al kako naj temu rečem? Ker je bilo prejšnji teden na 3d/4d ultrazvoku vse vredu. Vprašala sem G, če mi izmeri mat vrat, pa ni hotel, je pa preko ultrazvoka (trebuh) preveril maternično ustje, in je bilo zaprto. Meritev pa naj bi bila 44mm, ampak je rekel naj to jemljem malo tako, ker pač ni pregledal vaginalno. Skratka, vse ok. Ampak ne vem pa, kako naj recimo naslednjič vem, da nebi bila "prepozna" če bi se pojavili drugačni krči spet? Ali naj vedno naredim test z toplo kopeljo,? 😂😂 Haha, Ma ja, najtežje se mi zdi v prvo, ko ne veš točno kako izgledajo pravi popadki in kdaj se it pokazat. Kako pa čep izgleda? Krvav? Sluzast? Koliko ga je? Kaj pa plodovnica, verjetno pride do "poplave"? 😅😅 V katerem primeru sploh pokličem naprimer rešilca? 🤔🤔
|
|
|
|