Jetkarmak00 -> RE: APRILČICE 2019 (29.11.2018 11:56:11)
|
Helou! Ena je napisala, da ima posteljico spredaj in da je to značilno za velik trebuh? Al nekaj podobnega? 😀 No jaz imam posteljico spredaj samo trebuh pa ni niti malo velik? Mr je malo že skrbelo za meritve, če kaj zaostaja, glede na to, da nosim še vsa svoja oblačila, pa je rekel G na morfo da je vse ok.Otrdevanje trebuha se mi pojavlja že od 15,16 tedna ko trebuh sploh še viden ni bil. Pojavi se tsko 1,2x na dan. Krči, ki trajajo kako sekundo, dve po ene 2x na dan pa tudi nekje že od 16t.?? 😥🤔🤔Merjenje vratu mi niso izvajali nikoli. G mi je rrkel, da ne rabim tega, potem ginekologinja ki sem šla k njej na en pregled je pa samo zamahnila pa rekla aaaah, a ste to ma forumu prebral da se meti vrat? Potem mi je pa še rekla če želim preživeti nosečnost, naj ne berem forumov😁😂 haha... Prtisk pri meni počasi ampak vztrajno narašča.. 142/92 😑 Noo glede glukoze. Meni niso nikoli nič omenjali, da moram na test za 3 ure. Vzel so mi glukozo iz krvi z ostalimi preiskavami. Vem le, da je bila vrednost 3,5. Zdaj sem polnih 23 tednov, tako da pomoje ne bom izvajala te glukoze oziroma, jo merijo očitno iz krvi pri nas. Sem se pa v 25 tednu prijavila na 3d/4d ultrazvok. Bo katera šla na to? :)
|
|
|
|