Venera27 -> RE: APRILČICE 2019 (5.10.2018 18:28:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00 Hjooooj js vas sploh ne sledim vec. Ce ne bom hodila 3x na dan sem ne bom vec vedela kaj odpisovat pa pisat :)))) A je se kateri slabost in bruhanje ostalo? Da ni minilo? Pri meni se vedno traja.. Verjetno bo tako do poroda sem se sprijaznila.. Poleg tega me pa se grozno boli glavaaa.. Glavoboli vedno bolj pogosti =/ kako si pomagate kaj z glavoboli? Tiste ki jih imate? Ze kaj nakupujete? No midva sva za fantka ze izbrala ime.. Liam bo 😍😂😁 čeprav js bolj navijam za Naj, ampak mojemu ni vsec, pa mi Liam tut ni slab :)) kok sm hitra anede?? :) poleg tega ze kupujem postlco pa previjalno.. Previjalno bova narocila na sraka. Posteljico pa na vozicki.net. Kaj pa veee?? Se kej zadrzujete al vam ne ratuje tako kot meni? Drugi teden (naslednji torek) sem se prijavila na zgodnjo morfologijo v Dravlje k Pušenjaku. Takrat bom 17t, pa je rekel da se da "izvesti" zgodnjo morfologijo., upaaaam da se bi vse videlo kot se mora. Če se katero to zanima, pa je firbcna in ne more cakat do prave morfo, naj se kar prijavi. Baje je na voljo od 16t + naprej :)) hehehhe Jeste kaksne tablete/vitamine? Jaz sem vse ukinila. Jemala sem elevit, omega 3, pa sem prenehala z vsem. Ker sm mislila da je vzrok za se trajajoce slabosti ravno to. Pa ocitno ni biu ker je slabost ostala, kljub ne jemanju vitaminou (elevita, omega 3) tako je.. Ce sem do zdaj zdrzala bom se naprej, do konca.ne privoscim to nobeni in tiste ki nimate tezav cim bolj uziuajte v nosecnostii :) po porodu bomo pa vse kot "stara telesa" :D Nekaj dni nazaj oziroma bolje receno zadnje dneve opazam ze (pomoje?) neke premike otrocka.. Zvecer ko se ulezem (na levi bok) se zacnejo pojavljati neki mehurcki (kot plini) cisto zgoraj pod popkom tik pod povrsino koze.. Kot bi te nekdo vodoravno neznooo pobozal od znotraj.. Moram pa reci sa me to prav moti (ce je to to) ker se sploh ne neha in ne morem potem zaspat.. Ce se ulezem na desni bok, ne cutim nic vec. Vse izgine.. Zanimivo :) nekaj ze mora bit hehe.. Eco vam se js poslem tole :) Vzdevek PDP Otrok Kraj KIARA2009 6.4. 2.otrok Lj Cvetnilist 7.4 1.otrok Maribor Nosecka30 9.4. 2.otrok Celje Bodoca mamica1 12.4. 1.otrok Kamnik EllaVita 13.4 Mišmašek 15.4. 2.otrok Nova Gorica KmAlU MaMiCa 16.4. 3.otrok Celje Bella87 22.4 1.otrok Komenda TissaBaby 27.4. 1.otrok Lj Anonimen ? Maribor NaJJana Tirožica5 Jetkarmak00 29.3. 1 otrok, Jesenice Jaz slabosti in bruhanja nisem imela in upam, da tega ne bo. Ti pa si precej uboga🙄🙁 Uff, jaz bi že vse kupila. Pa si z dragim urejama stanovanje. morava prvo za nakup nove kuhinje in dnevne sobe poskrbeti. Po novem letu bova pa šla v nabavo za bebija. Previjalno in otroško posteljico dobim na izposojo. Bo pa potreben nakup vozička in ostalih stvari. Jaz jem femibion 1 in bom pojedla do konca še eno celo tablico, ki jo imam. Nato pa mislim, da ne bom več. Mi je rekel G, da do 12ga tedna je smiselno jesti, potem pa kaj dosti ne pripomore k nosečnosti.
|
|
|
|