Kloti
|
Bodoca mamica, jaz sem od nekdaj sportnica in sem bila tudi med nosecnostjo do konca precej aktivna, se na dan roka (rojen je tri dni cez) sem lazila v hribe, vsak dan pa na manjsi hrib s psom. Imela tudi sladkorno dieto. No, pa so hormoni vseeno naredili svoje in mi ostaja mascobica na stegnih, riti, nad komolci in na trebuhu. Zelooo pocasi se “odtaja”. Navajena sem, da imam minimalno mascobe, tako da je zame to velik sok in se se zdaj nisem cisto sprijaznila. Sem pa zacela s konkretno vadbo, da pridobim nazaj vec misicne mase, bomo vidli, kako bo po kakem mesecu :). Zaenkrat se mi je samo teebuh nazaj stisnil, vendar ostaja koza oz. neka plast mascobe. Da ne govorim o prsih - imam vsaj dve steviliki vecje, sploh se ne prepoznam. Nas se tudi obraca stalno na trebuh - med previjanjem je sploh stalnica, na tleh je na trebuhu takoj, ko se obrnes stran, v postelji se veckrat med spanjem obrne. Nima pa pojma, da ima noge. Pa 10 min veckrat na dan sploh ni tako zelo malo - ti samo vztrajaj na teh 10 minutah in bo potem ze sama vidla, kdaj bo zacela uzivat v tem. Igracko ji potisni pod brado, da bo lahko takoj primla, ne tako, da se steguje. Daj jo na odejico na hrbet in jo pocasi dviguj pri strani, da jo bo pocasi zvrnilo na trebuh, pa vmea kako pesmico ali pac nekaj, kar ima rada - lahko se gresta tako igrico, pa ji bo morda postalo zabavno. Jaz sem vam tako fous za te nocne spance, dejte se meni malo :/. No, se je pa popravilo podnevi. Sam se ponoci naj gre spet nazaj na svoje ure, pleeeeease🙏.
|