Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (29.6.2019 20:33:36)
|
Tudi mi ze prespimo noc, edino zadnja dva dni imama malo akcijo ponoci. Mogoce jo muci vrocina al pa obdobje rasti spet, ki bi naj bilo tam nekje okoli tretjega meseca. 😁Drugace pa ne morem verjeti kako napreduje, vsak dan pokaze nekaj novega. Od igrack so ji najbolj vsec ropotuljice in te mehke knjigice. Pa razni vrtiljacki. 😁Jaz sem ji kupila ta lok in ji je vsec, v bistvu lahko pol ti gor navesis razne igrace, tudi tiste, ki jih ze imas doma. Moji mali je zanimivo no, pa tudi zelo rada pase kravice tak na tleh, kot da ji gre lazje. Je pa prav hecna ko pase kravice, tako dela, kot da bi se ona ze plazla ce bi slo. 😁Na morje pa gremo mi tudi avgusta, bo takrat ze tudi stara 4. mesece.Pri nama je ultrazvok kolkov bil zelo hiter. Na hotro z ultrazvokom pregledajo vsak kolki, ce je vse ok traja 2 min, dobis slikice in lahko gres. Pri nas nas je blo enih 50 mamic, ker delajo to samo en dan tako da res gre kot po tekocem traku.Kako so kaj vasi otrocicki s tezo? Midve bova 3. mesece in ze imama nekje 6, 6.5 kg. Je pa res da se je ze rodila skoraj s 4kg. Velika pa je nekje 63cm.
|
|
|
|