LoniRR -> RE: APRILČICE 2019 (12.4.2019 16:53:31)
|
Hm mislim da je rodila tudi mamca na 3, ce se ne motm. Konec marca en dan po roku, isti teden kot mismasek? Hehe ce se ne motim imamo pred aprilom 3 fantke in aprila ze dve puncki 😍. Za bodocooomamico pa nvm spola... Evo danes imela pregled. Nic novega, kot da bi imela rok cez 3tedne. Tako se mala obnasa. Nikamor se ji ne mudi. V nedeljo morm na kontrolo v porodnisnico in ce nav nc, imam v torek spet pri svoji pregled. Jaooo. Mucno mi je to. Je pa res moja mami bila z mano 2dni cez rok in je sla na pregled v porodnisnico in cez 4urce mela mene v narocju. Tak da upam da se ti geni prenasajo 😂 Oh cvetnilist mene ni strah poroda, komaj ze cakam. Prej ko bo, prej bom mela mojo princesko ob sebi. Le stisnilo me je, ce bi bilo pri tebi kaj hudega ko si tako napisala, ampak ce pravis da si OK potem je vredu. Joj tok sem vam fous. Res upam da bom lahko naslednja, ker tole cakanje ze prov ubija. Sj ce bi mela rok cez 2 tedna bi blo cist nekaj drugega, kot pa to k ti ze aplikacija na tel. Vn vrze kako lahko pospesim, da bi prislo po roku cimprej do poroda. Sj kul, da o msgih kako drzijo pesti ne govorim. Pa mi ne murijo sami msgi, ampak to da morm razlagat da se se nkamor ne premika. Sicer nvm kako tocno je tole s ctgjem ampak danes je bilo pri popadkih vrednost max 30. Se 2 tedna nazaj je blo vec. Edino kar je drugace, da se je mala umirila. Upam res da nav na luno cakala 😂😂
|
|
|
|