Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (4.4.2019 20:26:16)
|
Bodoca mamica1, jaz res ciljam na to da bo šlo brez. Načeloma sploh ne razmišljam kaj o teh protibolečinskih. Sem si prebrala kak kaj vpliva na nas mamice in kak kaj na otroka in sem vseeno mnenja da najbolje je čisto brez. Da bo bolelo tak kot še me ni nič v življenju tak vem ampak cilj je da spravim malo princesko na svet in to je to. Jaz bom tudi pogrešala brcike in gibe, se bo verjetno prav težko navadit, da tega ni več ampak vseeno res že komaj čakam, da se mala rodi, ne morem verjeti, da še dobra dva dni in imam PDP. Me res že zanima, če bo čez rok, kaj prej ali na rok. Čakam iz dneva v dan. [sm=smiley36.gif] Kmalu mamica tudi sama sem prebrala Modrost rojevanja in priznam da me je kar ˝osvojila˝ knjiga. Po vsem prebranem sem ugotovila, da se res očitno da roditi brez vsega in da so vsi ti posegi v telo med porodom res povsem nepotrebni. Škoda, da pri nas ni razširjena takšna oblika babištva. Kaj to je tvoj 3 otrok če sem si prav zapomnila ne? [sm=smiley1.gif]Jaz bi definitivno imela še kakšnega, sploh glede na to, da sem res imela lahko nosečnost, brez bruhanja in težav na splošno. Edina težava je bilo ekstremno pridobivanje teže ampak zato sem kriva tudi sama, nekaj pa je naredilo tudi to da pač že drugače se kar hitro poredim, če ne pazim. Tudi jaz sem bila še kakšna dva tedna nazaj nenormalno čustvena, vse me je motilo, zdaj pa se mi zdi, da se je to končno spet malo umirilo. [sm=smiley1.gif]Drugače pa ja, bi jaz takrat tudi samo jokala. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|