Jetkarmak00 -> RE: APRILČICE 2019 (10.9.2018 7:24:30)
|
Ds, paraliza ok. To vem da je najtežje. Imam sosedo ki ima multi že od rojstva.. Zdaj je stada nekje 30 let.. Nič od nje.. Groza.. Pogledam jo težko, res revca.. In tudi starši, ki vidim kako jo vozijo okrog itd.. To je najhuje kar te lahko doleti.. Za avtizem sem pa nasprotnega mnenja. Jaz sem imela dvojčka za sošolca na faxu, brihtna ko hudič, mal sta bla posebna tko ker sta se zadrževala bolj zase, odklanjala kakšne nenujne pogovore z namo, ampak za kakšne razlage pa prefotokopiranje nalog smo se pa vsi na njiju obračali :-) skratka, samostojno živita.. Zdaj je eden zaposlen na banki za drugega pa ne vem.. Avtizem se meni ne zdi grozen.. Hehe.. Prav simpatičen ppziitven se mi zdi, vsaj kar imam sama izkušn z njimi. Mojemu tamalemu bratcu so sumili aspergerjev sindrom ker ne govori ful, pa ne mara drugih otrok itd. Ampak zaenkrat tut kaže, da je vse ok. Mislim kar se tiče šole, matematike, angleščine.. Je povsod pred vrstniki. Jesti zna, iti na wc, itd.. Za starost 5 let :-) je pa nesocializiran, ne gleda te dolgo v oči, hitre jeze.. Skratka ne opazim da bi bil kaj različen tko od drugih.. Razen znanja.. Tam blesti.. :-)Dorcy v 9t si imela ss ali si jih imela 9!? 9 splavov?! Si sla na kaksne kromosomske teste?
|
|
|
|