Tamy 3xT
|
Mini nasvet tretjic nosece mamice. Ne se sekirat, ne se obremenjevat. Niste bolane, nosece ste :) Vse nosecnosti so si po cem razlicne. Se moje tri se razlikujejo :)
Testi v 90% ne lazejo, torej tiste, ki se niste imele prvega pregleda, JA, ste nosece :) :) :)
Za vse pa itak velja pravilo, cim man se sekiras, cim bolj si pozitivna, manj bo problemov, zapletov in nosecnost bo minila brez nepotrebnih zapletov.
Se spomnim sebe, ko sem bila prvic noseca, cela neucakana, komaj cakala na vsak pregled, na koncu pa se je vleklo kot 450h dolg ponedeljek. V drugi nosecnosti sem pa uzivala vsak dan sproti in morem priznat, da mi je prehitro minilo.
P. S. Z nakupi opreme, oblacil pocakajte vsaj da bo nuhalna za vami. Se posebej, ker se sedaj prodajajo se poletna oblacila, me bomo pa rabile kaj zimskega se. Pol pa tudi, ne si zaloge v naprej delat z oblacili in plenickami, saj se lahko zgodi (v vecini se), da bodo prehitro prerasli in vam bodo ostale nerabljene.
V ponedeljek bom 10t in caka me odlocitev NS z moznostjo amnije (ki, jo imam na napotnico, sam nebi rada sla) ali takoj na NIFTY.
|