Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00
Omg. Nekaterim se že trebuh pozna zvečer?? Nekatere mate hude slabostii?? Js vas sploh ne bom več brala, ker drugače se bom samo sekirala ker nimam nobenih teh znakov. Vse kar je je pozitiven test in maloooo boleče dojke. Trebuh raven bolj kot pred +, gore bi lahko premikala toliko imam energije... Ne morm vrjet. A je se katera brez kakršnih koli znakov?? Ne bom brala več ker se samo sekiram drugače... Haha :)
Vsaka nosecnost je enaka...za mene je to 7. po vrsti in zato se ob vecerih ze tudi trebuh malo pozna + res mi prebava nagaja. Pri starejsem sinu sem bila brez vseh znakov, nobene slabosti, nic, pri drugem cisto kontra... sper je odvisno tudi od tednov nosecnosti, nekatere ste sele komaj kak dan po izostanku M, nekatere smo ze precej dlje :) Nic se sekirat :) Tiste, ki nismo prvic nosecke, bomo tudi prej zacutile brce, kar je normalno, ker so trebusne misice bolj ohlapne zaradi prejsnjih nosecnosti. Drugace pa ja, mene slabosti ubijajo predvsem ob vecerih...zacne se ze okoli 17h in potem ze komaj cakam, da grem spat, hahaha :) kaksen dan pa mi je slabo od jutra do sutra, cisto razlicno. In vse to je ok :) slabosti so ponavadi hujse pri zenskah, ki imajo visji beta hcg... jaz sem pri 5t imela reeeees reeees visokega (35420), tako da glede na to, da z dnevi samo se narascam, se sploh ne cudim :)
Ena je sprasevala s cim omilit slabosti... meni pomagajo ingverjevi bonboni iz DMa, kaksni mentolovi bonboncki, kamilicen/metin caj...preden se vstanem iz postelje pojem 2 grisina ali par bobi palck, imam vse ze pripravljeno ob postelji, ker vem kako to gre...ce tega ne pojem preden vstanem, mi pa nic ne pomaga. Pa seveda vec manjsih obrokov cez dan in pazit, da niste lacna/zejne.
Anonimna 1
|