Mariposa08
|
Ja upam, da se bo se katera kaj javila, pa kaj lepega povedala no lepo , da imas svoj s.p. Tudi sama razmisljam o popoldanski obrti , no prvo moram denar zbrati za tecaj pa bi potrm opravljala se pop.obrt poleg sluzbe, mal vec dnarcka bi blo pa tudi veselje imam do te dejavnosti, bomo videli kako bo Hmmm... mene so takrat samo dojke takooo hudo bolele, se sama se jih dotaknit nism smela, zelo so bile napete in zeloooo bolece in spikalo me je v bradavickah, ker tudi pred M imam dosti bolece dojke, vendar ne vedno in ne takoo tako mocno, kot takrat ko sem bila noseca, no pa mi vseeno ni kapnilo , da mogoce bi bila pa lahko noseca, ker drugih znakov ( slabost, vrtoglavice,itd ) nisem imela. Vsaka drugace to dozivlja, nekatere imajo vse tipicne znake zanositve, nekatere pa nobenega znaka in tam do 4 meseca sploh ce imajo neredne M niti ne pomislijo , da mogoce so pa nosece tako da vse je mozno , drzim pesti , da ti je uspelo Mene samo dojke bolijo in napihnjena sem in crvici me , kot da bom vsak cas M dobila. Bom pocakala kr 1 tedn , tudi ce bi bila mi mogoce ne bo takoj pokazalo, bom vidla kako bo Noo super bosta tko uzivala, joj tud jaz sem vedno zelela v dubai , v abu dhabi in maldive, upam , da nova v kratkem sla tudi tja, mal je drago ampak se splaca pomoje nevem, veliko jih je ze slo v dubai in maldive in srilanko, tajsko in pravijo da je super. Je pa res , da te kr fajn po zepu udari
|