Cathy4ever -> RE: decemberke 2018 (1.6.2018 10:04:44)
|
Pozdravljene decemberke 2018. Tudi jaz bi se vam rada pridružila. PDP imam 17. 12. in zdaj komaj čakam nuhalno, ki jo imam čez 1 teden. Z žalostjo berem, da ste nekatere že zapustile ta pogovor zaradi SS. Želim vam uspešno naslednjo nosečnost in držite se! Moja prva nosečnost je bila uspešna, imam zdravo 3-letno hčerko, pri drugi nosečnosti pa so mi na nuhalni povedali, da je 1:9 možnosti, da ima plod DS. Potem je tudi biopsija pokazala DS in sem se odločila za splav. Imela sem veliko težav, da sem to sprejela, ampak upam, da bo tokrat situacija drugačna in da bom na nuhalni dobila dobre novice. Če rezultati ne bodo odlični, bom šla pa še na NIFTY test za ziher. Drugače sem pa od 6. tedna naprej preživljala kar hude celodnevne slabosti z občasnim bruhanjem, ki so se sčasoma spremenile predvsem v jutranje in večerne slabosti, zdaj pa so večinoma samo še večerne slabosti ... čeprav sem ravno danes zjutraj po dveh tednih spet bruhala ... ampak vse bo za zdržat, samo da bi otrok bil zdrav, saj na koncu samo to šteje. Enkrat zjutraj sem odprla hladilnik in malo je manjkalo, da bi bruhnila direktno vanj, heheh ... je prišlo popolnoma brez opozorila. Trebušček imam že močno napet in samo še čakam, kdaj me bo kdo kar direktno vprašal, če sem noseča. Hočem počakati vsaj do nuhalne, če bo šlo. Lepo nosečnost vam želim še naprej!
|
|
|
|