AnejaB -> RE: decemberke 2018 (26.4.2018 11:42:58)
|
Pozdravljene punce! Pa sem tudi jaz po treh letih truda mogoče končno med vami. Kot zgleda sva tik pred ivf zanosila po naravni poti. Zadnjo m sem imela 19.3., in niti posumila nisem da bi lahko sedaj zanosila, saj sem se psihično že pripravljala na ivf.. v torek 16.4. sem začela krvaveti in seveda sem bila prepričana da je prišla m. Ta krvavitev je trajala 2 dni potem pa sem imela 6 dni roza oz rjav izcedek. V soboto 65 dni po zadnjem dnevu krvavitve sem nardila test baby check mini, ki je pokazal rahli dve [sm=rozacrtici.gif]. V nedeljo sem test ponovila in spet [sm=rozacrtici.gif]. Ker bi v nedeljo zvečer morala začeti s kt da se telo pripravi na ivf, sem v prepričanju da nisem noseca vzela 1 kt. V ponedeljek zjutraj sem se odpravila na krvni test, ki je pokazal beta hcg 38. Takoj sem odhitela do ginekologinje, ki je naredila uz na katerem se ni videlo nič izcedek pa je bil še prisoten. V sredo smo ponovili beta hcg ki je tokrat kazal 94. Uz pa ni pokazal niti gestacijske vrečke, krvavitve več ni bilo.. v ponedeljek imam ponovno uz in upam na najboljše. Moje mnenje je da je bila krvavitev vgnezditvena in da je do zanositve prišlo malce pozneje.. upam da se ne motim.. se oglasim v ponedeljek, vam pa želim mirno nosečnost še naprej..
|
|
|
|