kirstaklavstaaa -> RE: pričakujem in upam na + (3.3.2018 14:28:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tixi pixi jaz sem sicer še čisto na začetku, sem šele 1. dan menstruacije [sm=smiley36.gif] pa sem se malo pozanima na raznih forumih, če se da vplivati na spol in ker si zelo želim deklico sva dejavna že kar prvi dan, čeprav je šele začetek [sm=smiley36.gif] moram pa v ponedeljek kupiti ovulacijske teste, ker sem zasledila na medover.net, da je ginekolog priporočal spolne odnose v tem primeru do pozitivnega testa. Imam pa redne menstruacije na 26, 27, 28 dni [sm=smiley36.gif] kakšen občutek pa imaš v jajčnikih, samo špik? Prisežem, da je nekaj drugače. Tudi čutim tako, ni mi treba sploh testa delat...kar čutim..ne vem..ne znam opisat vsega tega [sm=smiley36.gif] Najprej me je že nekaj dni po ovulaciji črvičilo v enem in nato še v drugem jajčniku, potem nekje teden dni po ovulaciji me je samo napenjalo, kot neki pritisk, ko sem se vsedla, vstala ali podobno, dva dni nazaj so me začele nenormalno boleti dojke na dotik, povečale so se po občutku [sm=smiley36.gif] včeraj zvečer pa sem tudi opazila rahlo res zelo rahlo svežo kri na wc papirju in pravijo, da je to lahko vgnezditvena krvavitev..test pa vseeno delam v ponedeljek [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|