kirstaklavstaaa -> RE: pričakujem in upam na + (4.3.2018 14:09:51)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] znaki so bili že od ovulacije naprej..že prve dni sem čutila stalno neko špikanje v jajčnikih, zbadanje .pojavila se je še napihnjenost kot pred [sm=hudicek1.gif] Že tako po enem tednu se je pojavil občutek kot da bo rdečka prišla ravno zdaj zdaj..blagi krči kot pred menstruacijo kaj pa vem. Dojke so ratale večje pa bolj nabite.. ampak to šele zdaj.. Menstruacijo bi morala dobiti 7 ali 8. 3 test pa je bil danes že kar krepko pozitiven, črtica ni bila vidna kot testna črtica, je bila še bolj šibka, ampak videlo se je pa kar močno črtico. Recimo, da sem 4 dni pred [sm=hudicek1.gif] tako da si imela Jetkarmak prav da se s first signam vidi že prej [sm=smiley36.gif] sem delala zraven danes še z navadnim testom baby check iz DM pa se ni tam še nič poznalo [sm=smiley1.gif] no tudi brez testa, kot pravim, bi vedela da je uspelo. Nisem mogla počakati do jutri[sm=smiley36.gif] uspelo je v 3 ciklusu. Res pa je,da ima moj malo slabši spermiogram ampak še vedno dovolj dober za oploditev, ni rizično. Kar se mi zdi pa še bolj pomembno je pa to, da sem zdaj prvi ciklus, ko sem si spremljala ovulacijo s testi in ko je bil pozitiven imela spolne odnose tiste 4 dni vsak dan, včasih še celo dvakrat [sm=smiley36.gif] v prvih dveh ciklusih sva pa bolj tako tako ali bo ali ne, imela tudi nisva redne odnose - nekje na 4 dni in tako.. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|