|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za novorojenčka
27.9.2005 9:06:48   
mala Tinka
Mogoče je že kje bila podobna debata, ampak jaz je trenutne ne najdem.
Kaj bi ve kupile novopečenim staršem? user posted image  Malo sem razglabljala o stvareh, ki sem jih jaz dobila - pa so večinoma bila sama oblačila. Tega pa jaz ne bi kupovala. Časa imam do konca tedna, da najdem neki pametnega in ne preveč dragega.
Ima kdo kakšen predlog??!?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo za novorojenčka
27.9.2005 9:10:19   
Anonimen
Kopalni plašček? A so to tudi oblačila ... ?

(odgovor članu mala Tinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 9:11:10   
Anonimen
Aja, ali pa okvir za slikico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 9:15:38   
Marogica
Za darila mojegaga drugega sem vsem omenila, naj mi kupijo plenice različni velikosti. Seveda so najprej vsi čudno gledali, pa sem jim razložila, da oblekce ima od brateca, pa še izposojene, nekaj želim kupiti sama (za spomin), pa še po 3 mes vse preraste, zato bi bila tega najbolj vesela. Na kocu mi je vsak rekel, da je super, ker se vedno ubada s tem KAJ kupiti za darilo (tako kot ti). Rezultat: plenic se mi je nabralo za 5,5 mesecev-veš koliko sem pa prišparala?
Za spomin pa mi je ostalo dovolj stvari-še preveč.
Drugače pa vedno prav pridejo nogavičke, ker imajo dojenčki vedno mrzle nogice

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 9:20:11   
Seven*
Fredov plavalni obroc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 9:21:22   
CatJa
Nivein nahrbtnik, glasbeni mobile za na posteljico, kengurujček, ležalnik, pa še se najde. Vse stane nekje do 10 jurjev. Najlažje pa je bodoče starše vprašat, kaj rabijo. Saj to ni nič takšnega. Itak vejo, da bodo nekaj dobili.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 9:21:46   
Anonimen
Jaz bi kar vprašala mamico kaj potrebuje user posted image
ali pa bi podarila darilni bon za trgovino user posted image
Sestri sem za prvo user posted image  kupila plenice, medota, pa igračko ki vrti uspavanke,
za drugo user posted image  pa ob rojstvu skupaj z mami prenosno posteljico(ker vem da jo bo rabila, seveda najcenejša-akcija v Baby centru za 11.jurjev), plenice, brez igrač in oblačilc (pa je bila zelooo vesela).
V tem času ne veš več kaj bi  kupil, ker imajo vsi vsega preveč! user posted image

< Sporočilo je popravil Tassy -- 27.9.2005 9:22:53 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2005 9:23:32   
muki1
Jaz ponavadi dam darilni bon,pa kakšno igračo. Vedno sem vesela knjigic, pa tudi Neža jih ima zdaj zelo rada.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2005 9:25:04   
Anonimen
Jaz sem v glavnem dobila plenice ali pa darilni bon,

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2005 9:46:41   
clea
Midva z mojim fantom sva kolegoma že predno sta postala starša (pred kakšnim mesecem) kupila posteljnino in tisti baldahin (al kako se reče) za nad posteljo.Skupaj smo bili v trgovini,ker sta onadva kupovala še zadnje stvari za otroka pa sva jima rekla,naj povesta če je kul,da jima to kupiva. Malo jima je bilo nerodno,ampak potem sta le izbrala barvo in bila zelooooo vesela nad darilom.
Mala Tinka a je tvoja prijateljica ta teden rodila,ker praviš,da imaš do konca tedna čas za darilo?tale moja je ravno včeraj.Zdaj razmišljam če bom ebo malenkost kupila tudi nje,kakšen spominek. Za atija pa seveda šampanjec,da bomo mal nazdravili. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2005 10:00:33   
Pajaca

Gruntam in gruntam kaj je bilo meni najbolj všeč kar smo dobili. In sedaj ugotavljam, da sem bila najbolj vesela oblekic (no ja razen tistih roza groz), sploh večjih trenirk tam 68-86 številke, ker jih nosi še sedaj in mi je prišparano mnogo. Pa vseh majhnih oblekic ki niso bile tako zelo dojenčkaste, kakšne majhne kavbojke, tko za frajart okoli. Pa tudi kasneje za rd so mi najbolje prišle ravno obleke. Tistih igrač se nabere polno.

Domači so se pa večinoma že prej zagrebli za večje stvari in nama dali denar za nakup vozička, lupince, bance.....

Pa nekaj prijateljev je vprašalo kaj naj prinese in tako sva dobila še trip-trap pa baby fon pa take zadeve.... pač če jih je bilo več skupaj nekaj večjega, če pa je le kdo sam vprašal, sva pa rečmo rekla krožniček in žličke.

Plenice nisem rekla, ker se mi je nekako zdelo smotano ko je kdo klical pa vprašal kaj rabiš, za oblečt, knjigice.... jaz nisem mogla rečt plenice..... aja so se pa kakšni robčki našli v vrečkah poleg drugega darila.

Tako da jaz običajno kupim kaj frajerskega za oblečt. Pa mal večje številko pa je. Pa nevtralno, da lahko nosi čez celo leto, ker kaj veš kdaj je otroku kaj prav.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2005 10:00:47   
tejča
Ker si rekla, da ne bi rada preveč zapravljala, ti predlagam, da kupiš kakšno čedno kahljico z motivom kužka ali kaj podobnega. Jaz to vedno prakticiram in so vsi veseli, ker to nihče ne kupi, ker se rabi kasneje. Pa kakšne pleničke za zraven, pa bo! user posted image

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2005 10:39:33   
mala Tinka
Super ste! Komaj že čakam, da pride user posted image  iz službe, da greva v šoping! Kopalni plašček mi je zelo všeč, o plenicah sem že nekaj časa razmišljala (vedno prav pridejo), na trenirke pa sploh nisem pomislila.
Clea, prijateljica je že rodila. Za konec tedna pa nas je povabila na obisk - prej so navalili vsi bližnji in daljni sorodniki, pa smo rekli, da bomo mi malo počakali.

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.9.2005 10:55:24   
Spicy Black
Jaz sem bila zelo vesela spominske knjigice za otroka (Mali jaz ali Moj otrok ali pa tista, ki je narejena po knjigi A veš koliko te imam rad?).

Morda debelejši album za slike, kjer je prostor tudi za opisovanje slik. Kot pa so ti že napisale pri plenicah res ne moreš faliti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
27.9.2005 11:06:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Spicy Black)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

Se vas otrok dovolj giblje?
maca83 RR

Mislite, da se vas otrok dovolj giblje? Bi se moral vec?

Se prevec (37%)

Ravno prav (41%)

Lahko bi bil malo bolj aktiven (17%)

Sport ga sploh ne zanima (2%)

Ne vem (2%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!